Ускоро фитнес за даме у Спортској хали Истакнут

„Буди здрава вежбај са нама“ назив је акције коју Спортски савез Србије покреће у 14 градова у земљи, међу којима је и Врање. Циљ је промовисање здравих стилова живота и веће учешће жена у спортским активностима. На нивоу Србије акција почиње 9.марта, а први тренинг у Врању заказан је за 15. март у 11 сати у Спортској хали.

Спортски савез града Врања на овај начин наставља са реализацијом планираних активности и програмских задатака у овој години са посебним акцентом на омасовљење спорта код жена. Председник Братислав Антић присуствовао је састанку у Спортском савезу Србије заједно са представницима осталих градова учесника.

"Част нам је што смо се нашли у оваквом друштву. Ми смо то и заслужили јер смо са припремама почели прошле године када су четворица наших професора физичке културе завршили едукације и добили звање оперативног тренера у фитнесу, бодибилдингу и аеробику. Они ће волонтерски бити ангажовани на овом пројекту", каже Братислав Антић.

Све даме које су заинтересоване могу да се пријаве лично или путем телефона у просторијама Спортског савеза града Врања. Тренинзи ће се одржавати  у Спортској хали у Врању под стручним надзором сертификованих тренера.

Све припаднице лепшег пола које желе да учествује у овој акцији, да вежбају, да се рекреирају у циљу бољег и здравијег живота могу да нам се прикључе. Активности почињу у недељу, 15.марта од 11 сати. До тада позивам све заинтересоване даме да се пријаве како би могли да организујемо групе за вежбање", каже Братислав.

Планирано је да тренинзи буду једном недељно, међутим у зависности од интересовања, могуће је формирање и више група.

"Овај вид рекреације је бесплатан. Спортски савез Србије, а и делатност Спортског савеза града је да што више омасовимо спорт у граду. Имали смо бројне активности од почетка године, а са овом новом, желимо да и наше даме мотивишемо да нам се прикључе и ураде све на очувању свог здравља, лепоте и доброг изгледа", каже Братислав.

Промотерка ове акције је Ивана Максимовић српска олимпијка у стрељаштву која ће обићи свих 14 градова и вежбати са дамама које се пријаве.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 24 фебруар 2020 14:08

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Постављена цистерна са водом у центру града - Радио Телевизија Врање https://t.co/1BGnSBFBU4 via @tripplesworld https://t.co/2CQ46xEZQO
Епидемиолог: Обазривост на летовању неопходна - Радио Телевизија Врање https://t.co/NUxZ6QHRNE via @tripplesworld https://t.co/nkYC7K3XUy
У току израда пројекта за санацију Александровачког језера - Радио Телевизија Врање https://t.co/hInyqQdJQ5 via… https://t.co/3dNjxHxpw6
Follow RTV Vranje on Twitter