Одштампајте ову страницу

Данас финале у малом фудбалу

Традиционални спортски сусрети поводом Дана града одржавају се и ове године, а отворени су турниром у малом фудбалу у Спортској хали у Врању.

У склопу обележавања Дана града организовани су турнири у малом фудбалу, одбојци, шаху, каратеу, кошарци, стоном тенису и, први пут ове године, у рукомету. Полуфинале у малом фудбалу отворило је спортски део манифестације.

''И у овим тешким временима успевамо да одржимо континуитет, да и ове године, јесте скромније него раније, одржимо и кренемо са обележавањем града. Укупно је планирано да се одржи седам турнира. Новина је да је уврштен и турнир у рукомету.  Уз поштовање свих мера превенције надамо се да ће све протећи на најбољи могући начин и да се догодине све ово промени и да можемо да функционишемо нормално", рекао је Ненад Ђорђевић, већник за спорт.

Ранијих година гости Врања и спортских надметања били су Ниш, Пирот, Прокупље и Лесковац, али је због короне број учесника ове године смањен, те се надмећу само врањске екипе, и то екипа Града, Здравственог центра, Војске и Полицијске управе.

''Драго ми је што и у овој тешкој ситуацији успевамо да одржимо континуитет. Знамо каква је ово година била, дај Боже да што пре оде у заборав, да можемо да се вратимо нормалном раду, јер ова година је протекла у посебним условима. Све оно што је било рекреативног типа, школска рекреативна такмичења су била отказана, одвијало се оно што је морало да функционише у спорту, на нивоу државе, исто тако и на нивоу наше локалне самоуправе'', каже Ђорђевић.

Сви спортски догађаји одвијају се без присуства публике.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 27 јануар 2021 14:30

Сродни чланци