Одштампајте ову страницу

Солидна сезона за врањске одбојкашке клубове

By РТВ децембар 13, 2011 0

Јесења полусезона у Другој одбојкашкој лиги Исток жена и мушкараца, за врањске клубове може се оценити као солидна. Врање има два представника у мушкој и једног у женској лиги, што нема ни један град у овом рангу такмичења.

У мушкој лиги Младост и Врање остварили су различит пласман на табели. Младост, која је испала из Прве лиге и на почетку шампионата имала неочекиване резултате, средила је своје редове и освојила друго место на табели. Да нису искусни одбојкаши Младости себи дозволили луксуз да изгубе три меча, са по 3:2 сада би били усамљени на врху табеле. Овако са 6 победа и 3 пораза налазе се на другом месту са 21-ним освојеним бодом и са само 2 бода заостатка за водећим Топличанином из Прокупља. Могу одбојкаши Младости на пролеће до првог места и да се експресно врате у Прву лигу где им је по квалитету играча и место.

Одбојкашки клуб  Врање, који ствара младе играче, резултатски лоше стоји. Освојили су само 5 бодова уз једну победу и 8 пораза. С обзиром да боје клуба бране јуниори и кадети ово је и очекиван пласман одбојкаша Врања. То су врло талентовани момци, који добро раде, али им за такмичарске утакмице недостају искуство и рутина. Пред њима је лепа будућност а на резултате ће морати да причекају. Врање је на крају јесени на последњем месту табеле заједно са Топличким Витезовима из Куршумлије. У врањској одбојци и даље лебди питање: Да ли овом граду требају два одбојкашка клуба, када има играчки кадар за само један.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)