Криву Дрину још нико није исправио. А многи су покушали то да ураде. Запис који следи је више за рубрику веровали или не.

Место - улица Цара Душана, код горњег улаза у пијацу. Време – касни вечерњи часови. Шта ли тражи овај човек са коњском запрегом баш ту и баш тада? То најбоље знају сведоци догађаја из оближње Ветеринарске станице. Из њихове приче објашњење је јасно – ово превозно средство и његов власник су ноћну вожњу завршили негде између киоска и дрвета. А ко зна где би био крај да није камена. Овај несвакидашњи догађај имао је срећан крај. Ни крив  ни дужан дорат  је прошао са огреботином, за коју се побринуо ветеринар. Запрега је мало оштећена, али помоћ пријатеља решава све.

За наивне, разлог је проклизавање, јер коњ на једној нози није има потковицу. Можда је његов власник имао намеру да исправи кривину према пијаци. Као да је заборавио да неки пре њега у томе нису успели. Одговор се можда скрива у овој гајби, у пивским боцама. Била је ту крај њега, у колима, тек да се нађе, злу не требало. И шта на крају рећи, срећан пут, човече. И пазите где возите. Пазите, снима се.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Цвећари спремни за предстојећи Сајам у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/5nOgvpIsqE via @tripplesworld
5 екипа на Меморијалном турниру "Миша Поповић" - Радио Телевизија Врање https://t.co/kBsRsKXVjt via @tripplesworld
Врање и Бања на сајму туризма у Београду - Радио Телевизија Врање https://t.co/rnubmW0rLq via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter