Три ЦТГ апарата донирана Здравственом центру у Врању

Служби гинекологије Здравственог центра у Врању, Холдинг компанија Јумко  је са још једним од добављача,  донирала  три ЦТГ апарата. Вредност донације је 750 хиљада динара.  

„Холдинг Компанија Јумко сматра да је најбољи начин доприноса друштвеној заједници, кроз практичну донацију која потенцијално може да спаси нечији живот. Заједничким снагама у сарадњи са руководством Здравственог центра Врање трајно смо се определили да улажемо у медицинску опрему и помажемо здравствену заштиту свих наших грађана на овај начин“, рекла је Драгана Настић, директорка комерцијале Холдинг компаније Јумко приликом уручења донације.

Начелница Службе за гинекологију,др Гордана Ђорђевић, каже да се ради о значајној донацији. „Служба за  гинекологију је до сада имала пет ЦТГ апарата, који се користе свакодневно, на којима се у просеку уради више од 8 хиљада прегледа годишње и они су истрошени што директно указује на значај ове донације - истакла је др Ђорђевић.

Донаторима се у име Здравственог центра захвалила директорка др Љиљана Антић. Потребе за донацијама увек постоје и надам се да ће заједничка мисија донација свих институција, организација, појединаца и нас из ЗЦ бити настављена“, нагласила је директорка др Антић. 

Она је истакла напоре ове здравствене установе да пружи квалитетну услугу пацијентима.   „ Комплетна медицинска опрема функционише, организовани су стручни Конзилијуми за онколошке пацијенте у сарадњи са Клиничким центром у Нишу, обезбеђени термини за магнетну резонацу у овој високо референтној установи терцијарне здравствене заштите за грађане Пчињског округа и Косовског Поморавља. У току је усељавање служби у нови Хируршки блок уз обезбеђење свих потребних релевантих дозвола за потпуну функционалност и рад. 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

"Место за стварање и едукацију деце" - Радио Телевизија Врање https://t.co/FM4cK52ac8 via @tripplesworld
Јавни час сликања инспирисан делима Мирјане Бобић Мојсиловић - Радио Телевизија Врање https://t.co/1Km2byF5e2 via @tripplesworld
Апотека организује бесплатно мерење нивоа шећера у крви, током „Дана Врања” - Радио Телевизија Врање… https://t.co/3aTar4DEUq
Follow RTV Vranje on Twitter