Идеја је да се кроз TВ емисију Све је лако кад си млад направи помак ка квалитетнијем и одговорнијем информисању о начину живота младих али и да се повезивањем више области дају одговори на важна питања која се тичу младих, и допринесе бољем увиду у функционисање установа културе, спортских клубова, свету забаве који се крије иза врата релевантних институција.

     Такође, повећава се информисање младих о врстама образовања и занимања, властитим потребама и одговорности према својој заједници и друштву.

     Промовисаћемо примере добре праксе као могућност за децу и родитеље да активно раде на неговању здравих стилова живота. Посебно потенцирамо својим садржајима на могућност да се деца са неким обликом инвалидитета укључе у спортске активности.

     Физичке, спортске активности, болести зависности, само су неке од тема којима ћемо се кроз серијал емисија Све је лако кад си млад бавити.

 Да је заиста све лако кад си млад и кад су пред тобом избори и могућности, показује ауторка ове емисије Марија Станковић, петком у 20:00 сати.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 05 октобар 2018 09:27

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Ход историјом Врања кроз збирке Народног музеја - Радио Телевизија Врање https://t.co/UJczzyGrQe via @tripplesworld
У Србији 54 новозаражених вирусом Ковид 19 - Радио Телевизија Врање https://t.co/NBFcHCpNWI via @tripplesworld
Помоћ за туризам, угоститељство и путнички саобраћај - Радио Телевизија Врање https://t.co/8BJvxm3Ap6 via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter