A+ A A-

Чланци

Сазнајте

 

Аутор и водитељ Сузана Спасић

термин емитовања: четвртак у 20.00

Тематска целина посвећена привреди, и унапређењу привредног амбијента те стварању бољих услова за развој и напредак локалне заједнице, осмишљена је као телевизијска форма под називом Сазнајте.

Конципирана као отворени студио из кога се емитују садржаји који задовољавају јавни интерес и афирмишу интерактивно учешће грађана у побољшању рада локалне самоуправе, а пре свега они који су од значаја за привредни развој и стварање повољног привредног амбијента на територији града Врања. Ту се, пре свега, мисли на представљање потенцијала општине, развоја инфраструктуре, промоцију активности у циљу привлачења инвестиција, представљање капацитета постојећих малих и средњих предузећа, предузетника и предузетница, унапређењу извештавања о свим овим питањима.

Чињеница да је сиромаштво највеће на југоистоку Србије. Највећи узрок сиромаштва у Србији јесте незапосленост. Око 50 посто младих до 25 година је незапослено. Држава је свесна да су општине на југу Србије једне од најсиромашнијих. Покушава да неким додатним подршкама поправи њихов материјални положај. На територији града Врања има 2.187 младих незапослених.

Највише регистрованих фирми (регистрованих правних лица, предузетника и радњи) у Пчињском округу, према подацима Републичког завода за статистику има у Врању - 3.808.

Циљ је и информисањем подићи међусобну сарадњу на унапређењу знања предузетника и приватника, боље информисање о активностима Владе РС о могућностима усавршавања привредне јавности и промоција најбољих пословних пракси.

На основу интерног истраживања дошли смо до закључка да је вредно у овом тренутку понудити гледаоцима информације шта могу да предузму у циљу смањења сиромаштва.


Актуелна емисија

 

 

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 300 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

17610732
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
1172
12282
60005
16785355
187987
325142
17610732

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.