Друштво

Друштво

Дробилица италијанске фирме Ђудети стигла је у Врање, а користиће се за рециклажу грађевинског материјала. Уситњен материјал моћи ће да се користи за посипање атарских путева и у грађевинарству. Донација је Краљевине Норвешке, у партнерству са градом и  у оквиру Програма одржања мира и инклузивног локалног развоја. Осим заштите животне средине унапредиће и економски развој.

Последњи пут измењено среда, 28 новембар 2012 14:47

Представници Туристичке организације Врање и градске управе учествоваће сутра на међународној конференцији посвећеној традицији рукотворина у циљу регионалног развоја и брендирања. Циљ је да се промовишу произвођачи рукотворина са овог подручја, као и сувенири по којима је Врање препознатљиво.

Последњи пут измењено среда, 28 новембар 2012 14:26

За вернике Српске православне цркве, данас почиње вишенедељни божићни пост којим се припремају за прославу једног од највећих хришћанских празника, рођење Исуса Христа.

 

Последњи пут измењено четвртак, 29 новембар 2012 01:16

У Београду ће сутра почети тродневни Сајам локалне самоуправе на коме ће се представити и град Врање. Биће то прилика да се инвеститорима представе потенцијали нашег града али и југа Србије у целини.

Последњи пут измењено среда, 28 новембар 2012 12:24

У ауто школама у Србији почелo је полагање возачког испита по новом пропису Министарства унутрашњих послова који је ступио на снагу 25. октобра.

Теоријски део испита садржи нових две и по хиљаде питања, објављених на сајту МУП-а Србије. Кандидати морају да полажу и посебан испит из прве помоћи у месним организацијама Црвеног крста.

 

Последњи пут измењено уторак, 27 новембар 2012 14:06

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Одржан Night Car Meet у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/aw16apwGR8 via @tripplesworld
Сања Цветковић овогодишња "Мис Каранфил девојче" - Радио Телевизија Врање https://t.co/yrQhNDuRCE via @tripplesworld
Радосна дружина у Врањској Бањи - Радио Телевизија Врање https://t.co/etkqbw0TCf via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter