A+ A A-

Обогаћена туристичка понуда у Врањској Бањи

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Од овог лета житељи и гости Врањске Бање имаће обогаћену туристичку понуду. Наиме за десетак дана биће завршено покривање базена у Врањској Бањи и пратећи радови у балон сали. Потребне су додатне инвестиције ради добијања употребне дозволе, чиме би комплетан објекат био пуштен у рад.

Јавно предузеће „Управа Бање“ убрзано приводи крају финалне радове на базену и у балон сали. У питању су радови на покривању базена, на грејању и постављању филтера за воду и покривању комплетног простора око базена.

Ивица Миленковић директор ЈП „Управа Бање“ најавио је да би сви ови радови требало да буду завршени до првог маја. Међутим, да би се добила употребна дозвола за објекат потребно је инвестирати још око два милиона динара. Потребно је урадити облагање ,односно тапацирање стубова у балон сали, као и уређење електро-ормана за филтрирање воде.

И житељи Бање, као и гости тиме ће добити објекат чијим ће се коришћењем побољшати квалитет туристичких услуга. Јавно предузеће „Управа Бање“ обавља радове по основу уговора потписаног са министарством трговине и туризма. Комплетан објекат биће у власништву града, који ће балон салу са затвореним базеном површине 80 квадрата, моћи да уступи на коришћење. Управа Бање као јавно предузеће паралелно ради на одржавању зеленила у парку и на чишћењу улица.

Ивица Миленковић каже да ће сада добити још 15 радника који ће на бити ангажовани на  повременим пословима у одржавању хигијене на јавним површинама. У њиховој ингеренцији су и два извора топле воде и управљање пратећим топловодом.

Само за коришћење термалне воде, Јавно предузеће „Управа Бање“ потражује од корисника 27 милиона динара, од укупно 77 милиона  које покушавају да наплате од дужника.

Последњи пут измењено

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна!

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 123 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

16489069
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
2603
7953
2603
15727655
192411
280004
16489069

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.