A+ A A-

НАГРАДЕ ЗА 30 НАЈБОЉИХ СТУДЕНАТА

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

На маратонској седници Градског већа која је трајала  више од пет сати, којом је председавао градоначелник Слободан Миленковић, донето је низ важних одлука. Усвојени су програми пословања свих jавних установа за 2018. годину са финансиjским плановима а усвојенје и  Нацрт  Одлуке о минималноj висини износа издваjања на име трошкова инвестиционог, текућег одржавања заjедничких делова стамбене зграде и висине накнаде принудно постављеног професионалног управника.

Највише времена на данашњој седници Градског већа посвећено је разматрању програма пословања  јавних установа за 2018.годинуса финансијским плановима. Након детаљне анализе усвојени су програми свих јавних установа. Донета је и Одлука о расписивању конкурса за награђивање успешних студената на територији Града Врања.

''С обзиром да су се створили законски услови , већ сутра конкурс  ће бити објављен на сајту града где ће бити прецизирани услови . Биће објављен и Правилник на основу кога ће се вршити рангирање и селекција студената  који се буду пријавили. Очекујемо да се ова процедура приведе крају око 15.јануара .30 студената  добиће по 20.000 динара а средства су обезбеђена у буџету Града Врања''каже Зорица Јовић, градска већница.

На седници је донета и Одлука о минималноj висини износа издваjања на име трошкова инвестиционог, текућег одржавања заjедничких делова стамбене зграде и висине накнаде принудно постављеног професионалног управника, којом су утврђени следећи износи.  

'' Минимална висина износа издваjања на име  трошкова инвестиционог одржавања , заједничких делова стамбене зграде у  износу од 200 динара месечно, за стан или пословни простор и  20 динара месечно за гаражу и, гаражни бокс или гаражно место. Утврђена је и минимална висина трошкова текућег одржавања зграде  у износу од 230 динара месечно за станове или пословни простор и 90 динара  месечно за гаражу ,гаражни бокс или гаражно место. И утврђена је висина накнаде професионалном управнику стамбене заједнице постављеног у поступку увођења принудне управе у стамбеној заједници  у износу од 180 динара месечно за стан или пословни простор и 30 динара месечно за   гаражу, гаражни бокс или гаражно место.''

На седници је усвојен и Нацрт предлога Одлуке програма уређивања грађевинског земљишта за 2018. годину. Програм обухвата уређивање грађевинског земљишта на територији града Врања, улагања у  припрему и изградњу објеката од капиталног значаја за град ,као и припрему и изградњу  секундарне градске мреже на територији градских општина.  За реализацију програма планирана су средства у буџету града у износу од 758 милиона 768 хиљада динара .

Последњи пут измењено

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна!

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 355 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

17347887
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
8080
9320
44456
16512223
250284
276634
17347887

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

ТВ ЕМИСИЈЕ

Сазнајте

Пази снима се

Заједно

Разгледница

Радио емисије

И ја сам твој пријатељ

Идентитет Рома

Калдрма на мрежи

Ритам града

 

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.