Четврти пут, бесплатно код лекара

Добра и пожељна пракса, како се показал,о наставља се и овог викенда. У Здравственом центру у Врању 24. децембра по четврти пут се организују бесплатнио прегледи.

Током предстојећег викенда, тачније у недељу грађани ће опет моћи да обаве неколико прегледа. Ради се о ултразвуку горњег абдомена, а за тај преглед, према речима директора Здравственог центра, влада велико интересовање. Овога пута увршћен је у дијагностику на тражење пацијената и обавља ће се на два места, на Одељењу хирургије и на ренгену Опште болнице.

Сви који имају или сумњају да имају проблем са видом такође ће моћи бесплатно да ураде офталмолошки преглед. У две лабораторије у болничкој и код Хитне помоћи радиће се ниво холестерола и триглицерида.

За досадашње акције превентивних прегледа, успешност у подизању свести о значају превенције и организацију Здравствени центар Врање је похваљен. Запослени раде без надокнаде, истиче Величковић и додаје да ће прегледи трајати од 8 до 16 сати.

Сви, па и они који немају здравствену књижицу, или због посла немају времена, сада немају оправдање. Превенција је кажу пола лека, зато су и бесплатни превентивни прегледи, који ће се одражати четврти пут, доживели велику популарност. Само приликом последњег организовања близу 700 људи је посетило лекара и урадило неку од анализа.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Показни тренинг Вање Грбића - Радио Телевизија Врање https://t.co/ldE3XJrCVw via @tripplesworld
Усвојен програм фестивала ,,Врањска градска песма" - Радио Телевизија Врање https://t.co/VzZUuyq3Ju via @tripplesworld
Седми меморијални турнир ''Миша Поповић'' - Радио Телевизија Врање https://t.co/2qHY4GUOVs via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter