Домаће паре улазе у Бању

Сумирајући резултате рада у овој години, народни посланик и председник ГРО СНС у Врању, Славиша Булатовић, каже да ће и долазећа 2018. бити година нових и великих инвестиција.  Најављује улагање у здравствени туризам у Врањској Бањи али и решавање инфраструктурних комуналних проблема који су свакодневица суграђана.

Помоћ од 200 милиона динара, коју је председник републике Александар Вучић обећао Врању је доказ да градска власт ради одговорно, каже народни посланик и председник ГРО СНС у Врању, Славиша Булатовић. Додаје и да ће Врање од наредне године бити градилиште јер ће бити  започети велики капитални  пројекти, а у складу са Планом капитални инвестиција од 2018. до 2022. Булатовић је најавио и долазак нових инвеститора који су заинтересовани за улагање у здравствени туризам у Врањској Бањи.

Најављена приватизација бања још није завршена. Највећи  проблем је решавање имовинско-правних спорова. Врањска Бања је те проблеме решила, каже Булатовић и додаје да је Бања на добром путу да максимално искористи своје потенцијале.

Говорећи о свакодневним проблемима суграђана, осврнуо се и на насеље „Черенац“. Дугогодишњи проблеми станара овог насеља могу се решити након што правосуђе заврши свој део посла.

Као један од приоритетних задатака наводи завршетак радова на згради позоришта али и изградњу новог вртића, завршетак Хируршког блока, изградњу стадиона али и уређење улице Боре Станковића.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 27 децембар 2017 14:51

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Година бања - Радио Телевизија Врање https://t.co/XfvQkbSSo8 via @tripplesworld
Пазите се леда и снега са кровова - Радио Телевизија Врање https://t.co/HFXDXgoM8p via @tripplesworld
Ова година у знаку улице Боре Станковића и шеталишта у Бањи - Радио Телевизија Врање https://t.co/OBcrBegRuV via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter