''Новогодишња чарапица'' у Високој школи

Ученици трећег и четвртог разреда основне школе ''Вук Караџић'' уз помоћ ученице из школе Бранко Радичевић у сусрет новогодишњим празницима извели су представу ''Новогодишња чарапица'' за децу запослених у Високој школи примењених струковних студија у Врању.

Ученици су вредно радили на припреми новогодишње представе. Двадесетак њих опробало се у приказу ''Новогодишња чарапица'' и према реакцијама снашли су се као прави професионалци.

 Tијана Денковић: ''Ја глумим девојчицу која је уредна и дотерана док је моја сестра сушта супротност. Улога није тешка.''

Анастасија Марковић: ''Ја глумим Анчицу. Веома је неуредна, не воли хигијену, нити да спрема ствари, намешта кревет.''

Мартина Ђорђевић: ''Ми у овом хору певамо новогодишње песмице.''

Уз помоћ учитељица које су радиле са њима све је било на свом месту – од музике до сценографије.

''Ово је наша новогодишња приредба коју годинама припремамо за децу наших пријатеља из Грота. Ове године, с обзиром да такође са Вишом школом имамо сарадњу у погледу неких еколошких активности, учествујемо на додели пакетића и код њих у жељи да на један вуковски начин заједно са децом, осмехом, песмом, игром уђемо у Нову годину'', каже Марина Марковић, учитељица ОШ Вук Караџић.

Ово је било право освежење за сву присутну децу, али и одрасле. Успешна сарадња између школе Вук Караџић и Високе школе струковних студија на овај начин још једном је потврђена.

''Сарадња између нас постоји већ годинама и учествујемо у многим акцијама, пре свега су то акције везане за екологију. Данас су ова дивна деца дошла да нашој деци покажу ову дивну представу'', рекла је Љиљана Ђорђевић, директорка школе.

Ово је била и прилика да деца запослених у Високој школи добију новогодишње пакетиће.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 29 децембар 2017 15:49

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Година бања - Радио Телевизија Врање https://t.co/XfvQkbSSo8 via @tripplesworld
Пазите се леда и снега са кровова - Радио Телевизија Врање https://t.co/HFXDXgoM8p via @tripplesworld
Ова година у знаку улице Боре Станковића и шеталишта у Бањи - Радио Телевизија Врање https://t.co/OBcrBegRuV via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter