Награде за понос, али и велика обавеза

Легендарни рукометаш Врања Зоран Аризановић и спортски директор клуба малог фудбала Марјан Ђорђевић, добитници су признања за најбоље спортске раднике Врања. Резултати у дугогодишњој каријери, али и оно што сада постижу у клубовима донели су им признања.

Први пут ове године, најбољи у спорту бирани су по критеријумима које је прописало ресорно министарство. Тако су само резултати дугогодишњег рада одредили најбоље. Тиме је задовољство веће, али и обавезе према генерацијама младих са којима раде.

Зоран Аризановић радник Спортског савеза града рекао је да је актуелни успех врањског спорта најбољи показатељ њиховог рада. При томе најзначајније је окупити млађе селекције одакле се издвајају таленти. Поред тога тиме се јача спортски дух и самодисциплина.

Мали фудбал постаје све популарнији спорт а то се види и по бројности окупљених младих фудбалера у клубу.

Марјан Ђорђевић спортски директор Клуба малог фудбала истакао је да је од посебног значаја окупљање деце у школама и рад у клубовима. Награде их чине поносним и признање су за досадашњи рад али су истовремено обавезујућа и пред члановима клуба и пред грађанима Врања.

Ови спортски радници су узори младима и утолико је њихова обавеза у будућем раду али и у свакодневним животу већа.

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 05 фебруар 2018 14:25

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Година бања - Радио Телевизија Врање https://t.co/XfvQkbSSo8 via @tripplesworld
Пазите се леда и снега са кровова - Радио Телевизија Врање https://t.co/HFXDXgoM8p via @tripplesworld
Ова година у знаку улице Боре Станковића и шеталишта у Бањи - Радио Телевизија Врање https://t.co/OBcrBegRuV via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter