Искусни хотелијери заинтересовани за „Железничар“

Хотел „Железничар“ могао би ускоро наћи власника. По речима народног посланика Славише Булатовића, процедура усвајања програма реорганизације је у току, а заинтересованих за ово здање и те како има.

Хотел „Железничар“ у Врањској Бањи затворен је одлуком „Желтуриста“ још 2015. године.

Хотел је био предмет потраживања старих власника у поступку реституције али је држава тај процес зауставила још 2013.године.

Овај једини хотел у Врањској Бањи, суочавао се са блокадом рачуна, покушајем продаје, одласком радника. У овој години, очекује се да хотел добије власника.

„Најновија вест је да је пре нове године повучен предлог за стечај и да се очекује усвајање УППР-а. Оно што је, такође битно да је у катастру око имовинских односа све решено односно, неспорно и очекује се да се УППР припреми за усвајање. Ја очекујем да ове године и хотел Желтурист нађе свог власника и оно што је такође битно је да постоје заиста озбиљни купци који су заинтересовани за куповину овог хотела“, каже Славиша Булатовић, народни посланик.

За овај хотел интересовање је показивала кинеска компанија "Бетек" која је вршила геотермална истраживања у Врањској Бањи. Незванично, међу заинтересованим купцима су и домаћи инвеститори, искусни хотелијери који планирају велика улагања у хотел Железничар.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Отежано изношење смећа у зимским условима - Радио Телевизија Врање https://t.co/qVBpZMrxDR via @tripplesworld
"Досије новинар" - нова књига новинара Војкана Ристића - Радио Телевизија Врање https://t.co/nFYDNWCTNB via @tripplesworld
У сусрет Европској недељи превенције рака грлића материце - Радио Телевизија Врање https://t.co/7cZTbL7dXZ via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter