После празника почињу радови на новом паркинг простору

Уређење и проширење постојећег паркинг простора испред градске Библиотеке требало би да почне од понедељка. Обезбеђена су средства, план је да простор буде завршен до 20. марта.

Од прошле године се најављује ово сређивање, а пре нове године су потписани уговори. Јуче је одржан састанак и са извођачима радова.

Марјан Станковић директор Паркинг сервиса каже да се планира почетак радова од понедељка. Уколико временске прилике дозволе и асфалтна база почне да ради 15. марта, до 20. марта све ће бити сређено и уређено.

План је био да се овај простор уреди и добије више паркинг места, како возачи не би паркирали на зеленим површинама.

Паркинг простор биће проширен за око 30 посто, јер ће се радити боља искоришћеност простора и адекватније обележавање, како хоризонтално тако и вертикално.

Станковић каже и да је ово предузеће, које је своје приходе утростручило у односу на ранији период и за ову инвестицију обезбедило средства.

Када смо почели да радимо јануара и фебруара прошле године нисмо имали рачун, већ смо радили преко града. Та средства ће нам сада град вратити и то је негде око 2 милиона и сто, а отприлике је толико потребно за уређење паркинг простора.

У међувремену запослени у Комраду врше процену које зеленило треба да се уклони или поткреше и све припреми за почетак радова.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено среда, 14 фебруар 2018 14:02

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Изложбом ''Свети Сава Српски'' почела Светосавска недеља - Радио Телевизија Врање https://t.co/wMpNVwkAVf via @tripplesworld
Година бања - Радио Телевизија Врање https://t.co/XfvQkbSSo8 via @tripplesworld
Пазите се леда и снега са кровова - Радио Телевизија Врање https://t.co/HFXDXgoM8p via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter