Комунални и инфраструктурни радови

Сређивање града је у пуном јеку, посебно када то временски услови дозволе. Од јутрос је настављено орезивање стабала у Партизанској улици и ови радови се приводе крају, а почело је и рашчишћавање терена за паркинг испред зграде Народне библиотеке.

Чим је стала киша почело се са радовима. Пролеће нам се ближи, тако да се приводе крају сви планирани радови на комуналном уређењу града. Реч је о редовним активностима службе Градског зеленила Комрада, које не нарушавају несметано одвијање саобраћаја и кретање пешака.

''Тренутно завршавамо дрворед, остало је још пар улица. Партизанску данас завршавамо, а сутра прелазимо у Матије Гупца. Водимо рачуна да нема застоја да се све то одмах уклони да не би било проблема са саобраћајем, ово је центар града и мора то да се уради'', каже Срђан Стошић, служба Градског зеленила Комрада.

У исто време радило се и стотинак метара ниже. Паркинг сервис почео је са рашчишћавањем терена и ово је прва фаза радова на уређењу паркинг простора испред зграде Народне библиотеке.

''Више пута одлагани радови данас крећу. Прва фаза рашчишћавање терена, насипање простора, асфалтирање. У другој фази планирамо да осветлимо овај део проширењем јавне расвете. Укупна планирана вредност ових радова неће прећи 3 милиона. Места која су обележена на тротоару биће уништена, тај број возила планирамо да увучемо на овај паркинг'', рекао је Марјан Станковић, директор Паркинг сервиса.

У сваком случају пролеће ћемо дочекати спремни. Радови на паркингу требало би да буду завршени за 30 радних дана, уколико то временски услови дозволе. Возила ће бити уклоњена са тротоара, а Комрад ће такође радити своје, те ће тротоари бити чисти и проходни за све пешаке.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено уторак, 13 март 2018 13:30

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Одлагање трудноће један од феномена 21. века - Радио Телевизија Врање https://t.co/i1J8C3y0Y4 via @tripplesworld
Ухапшено лице са потернице - Радио Телевизија Врање https://t.co/YW3wzrGJeq via @tripplesworld
Састанак Парламента привредника у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/6e8g5vVd2p via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter