У августу наставак асфалтирања путева у селима

Ради наставка радова на путној инфраструктури у сеоским месним заједницама, до краја ове недеље биће расписана јавна набавка за избор извођача радова, најавио је помоћник градоначелника Саша Пешић.

Комунални програм у сеоским месним заједницама за ову годину биће реализован у складу са планираним. Радови ће почети у августу и очекује се да крајем септембра буду завршени.

Помоћник градоначелника Саша Пешић истакао је да ће се на путној инфраструктури радити у селима Требешиње, Стропско, Златокоп, Бунушевац и на правцу Ратаје - Слатина до Купининца. Укупна дужина пута на свих пет путних праваца је 4,2 километра.

Од тога најдужа је деоница Ратаје – Слатина до Купининца око два и по километра, 600 метара у Бунушевцу, пола километра у селу Стропско, и по 300 метара у Требешињу и Златокопу.

Пешић подсећа да ће до краја ове недеље бити расписан јавни позив за избор извођача радова. Укупна вредност је око 20 милиона динара , а са урачунатим порезом на додату вредност 24 милиона.

У оквиру комуналног програма завршено је асфалтирање на путном правцу Ћуковац - Дулан.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено уторак, 12 јун 2018 16:14

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Глумица Жетица Дејановић премијером обележава две деценије рада - Радио Телевизија Врање https://t.co/QCSdAbtpwa via @tripplesworld
Рано поврће-папрено - Радио Телевизија Врање https://t.co/Jnko3iEbmD via @tripplesworld
Права мањина унапређују развој друштва - Радио Телевизија Врање https://t.co/1owSCIr1Ts via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter