Градском одбору СНС најбоља оцена

Градски одбор Српске напредне странке у Врању спада у ону групу одбора који имају најбоље могуће оцене. То је при данашњој посети Врању изјавио Дарко Глишић председник Извршног одбора Српске напредне странке.

У Јумку је одржана седница. Извршног одбора Градског одбора Српске напредне странке. Председник Извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишић учествовао је у раду овог скупа.

Скупу се путем видео линка обратио председник Србије и председник Српске напредне странке Александар Вучић.

Дарко Глишић председник Извршног одбора Српске напредне странке високом оценом је оценио рад Градског одбора ове странке у Врању.

"По параметрима по којима ја сагледавам ситуацију Врање спада у ону групу одбора који имају најбоље могуће оцене, што се тиче свих тих страначких задатака који се постављају. Наравно, да увек може боље, да увек може и више енергије, да увек до више људи може да се дође, да се обиђе. Као што је председник рекао ми морамо стално да будемо у контакту са нашим члановима. Ако смо власт, а јесмо у Врању,  да са грађанима Врања то ослушкујемо шта је проблем, да трчимо у сусрет проблему, да не чекамо да  нас тај проблем стигне. То су биле неке ствари око којих смо разговарали. Видећемо за месец дана када будем поново дошао да направимо неки план којим бисмо кренули да одмах реализујемо након летње паузе и да пробамо да још странку додатно ојачамо, да неки додатни капацитет дамо странци како би она на следећим изборима забележила још бољи резултат. Ми смо у председничкој кампањи баш Врање одабрали као место одакле ће да крене кампања Александра Вучића и био је то један изузетан митинг са великом енергијом која нам је дала снагу да касније кроз читаву кампању прођемо онако како смо желели и да забележимо резултате које смо желели. Одбор у Врању је добар, има проблеме са којима се суочавају, имају доста и наслеђених проблема у самом руковођењу градом, али показују велику вољу и жељу да се изборе са свим тим проблемима. Траже и помоћ, ми смо ту да им помогнемо на сваки могући начин  и сигуран сам да у времену које је испред нас резултати који буду стизали из Врања биће све бољи и бољи."

Који је повод посете Врању, било је једно од питања новинара.

"Мој посао је да обилазим одборе у Србији и да сагледавам шта је оно што је проблем, шта је оно што можемо да поправимо као страначка организација. Ово је у Пчињском округу највећи одбор, има близу 10.000 чланова и у опису мог посла је да кроз разговор с њима видим шта је то што би могли да урадимо да бисмо боље функционисали, бележили боље резултате, да бисмо били  масовнији, да бисмо урадили све оно што смо поставили испред себе као циљ, а то је  увек нешто бољи резултат  од оног што смо забележили на претходним изборима, тако да смо на састанку о томе разговарали. Доћи ћу овде поново за месец дана, видећемо, обзиром на број чланова да проширимо и наше капацитете у смислу страначких просторија. Људи морају имати место где ће окупити. Оно што је најважније скупу се обратио председник странке. Овде је било близу 600 људи који су имали прилике  да присуствују овом састанку, потпуно отвореном за све наше људе, да питају и да ставе примедбу, уколико имају на наш рад. Председник се обратио и само његово јављање је дочекано једним френетичним аплаузом. Људи су га пажљиво саслушали и кроз његово обраћање добили смо неке смернице шта су то конкретни задаци које треба да извршавамо у времену које је испред нас", додао је Дарко Глишић.

Да ли ћете одредити новог координатора СНС за Пчињски округ, гласило је питање новинара једног од медија.

"Нећемо да одређујемо новог кад имамо старог ког сте ви овде разрешили, а да он није разрешен. Драган Стевановић је координатор, мој потпредседник и координатор за Пчињски, Јабланички и Топлички округ, а помаже ми и у Пиротском и у Нишком округу, сарађујемо и у неким другим окрузима. Примарно, његов страначки задатак јесте  да се бави овде. Ја не знам, ви сте га овде преко локалних медија сменили, нисте ме обавестили  да сте га сменили, па сам га ја задржао да  буде и даље координатор", закључио је Глишић.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Одлагање трудноће један од феномена 21. века - Радио Телевизија Врање https://t.co/i1J8C3y0Y4 via @tripplesworld
Ухапшено лице са потернице - Радио Телевизија Врање https://t.co/YW3wzrGJeq via @tripplesworld
Састанак Парламента привредника у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/6e8g5vVd2p via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter