Припадници 4. Бригаде Копнене војске посетили Симпо

Припадници 4. Бригаде Копнене војске посетили су данас компанију Симпо. Генерални директор Слађан Дисић провео је припаднике бригаде кроз производне хале, упознао их са капацитетима, асортиманом и готовим производима. Симпо је препознат као фирма од посебног значаја за одбрану земље и ова посета је значајна, зато што припадници 4. Бригаде Копнене војске Србије могу да се увере у то да Симпо ради, има тржиште и континуитет у пословању, рекао је Дисић. Уговор који је склопљен је залог за будућу сарадњу у којој оба партнера имају високе стандарде.

Пуковник Слободан Стопа, командант 4 бригаде Копнене војске је са делом старешина Команде врањског гарнизона, посетио компанију Симпо. На заједничком састанку са генералним директором  Симпа, Слађаном Дисићем, размењена су искуства о стратешкој сарадњи и деловању компаније и Војске Србије. Дисић је нагласио да је компанија Симпо препознат као као фирма од посебног значаја за одбрану земље, а у  прилог томе говори  уговор који је ова компанија закључила са Министарством одбране.

"Симпо је препознат од стране државе и Војске Србије као фирма од посебног значаја за одбрану земље. Ова посета има велики значај јер припадници команде 4. бригаде  могу да се увере да Симпо данас ради има програм тржиште и континуитет у свом пословању. Задовољство нам је што имамо и уговор са Министарством одбране и што припадници Војске Републике Србије имају повољности да купују производе Симпа на више рата и ми се надамо та ће тај уговор и реализација тог уговора допринети још бољим пословним односима које имају Симпо и Војска Републике Србије“, рекао је Дисић.

"Ово шпто смо видели је импресивно за нас припаднике бригаде и лепа порука да уговор који је склопљен са Министарством одбране и Симпом искористимо на најбољи могући начин. Могли смо да видимо неке моделе који су први пут изложени и којих нема на тржишту и заисто смо инпресионирани“, истакао је пуковник Слободан Стопа, командант 4 бригаде Копнене војске Србије.

Припадници 4 бригаде су са генералним директором Симпа, обишли производне хале, упознали се са капацитетима, асортиманом и готовим производима. Ова компанија своје производне капацитете осим у Врању има и у Бујановцу, Прешеву, Трговишту и Сурдулици. Ради и производни погон на Косову и Метохији у Зубином потоку. Као лидер у производњи намештаја у земљи, ова компанија спремна је да пружи боље услове за уређење станова намењених припадницима снага безбедности чија је изградња предвиђена програмом Владе Републике Србије.

„Ми имамо програм за све захтеве, за све врсте станова у више нивоа, тако да се надам да ћемо бити главни снабдевачи припадника Војске који добију Станове", додао је Дисић.

Овај сусрет  резултат је успешне сарадње компаније Симпо и Министарства одбране.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 09 јул 2018 16:44

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Одлагање трудноће један од феномена 21. века - Радио Телевизија Врање https://t.co/i1J8C3y0Y4 via @tripplesworld
Ухапшено лице са потернице - Радио Телевизија Врање https://t.co/YW3wzrGJeq via @tripplesworld
Састанак Парламента привредника у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/6e8g5vVd2p via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter