Финално сређивање паркинг гараже код Текије

Јавно предузеће Паркинг сервис ускоро ће поново пустити у рад паркинг гаражу код Текије. Радови на санацији гараже су у току, а са циљем да се возила у овом насељу уклоне са зелених површина. Паркинг сервис активно ради и на сређивању Царинског терминала.

Паркинг гаража код Текије се није много прославила, да ли због навике житеља овог насеља да возила паркирају где им воља, или из неког другог разлога, показаће време. Све у свему, након поновног отварања ове гараже, биће санкционисани несавесни возачи и доведено у ред непрописно паркирање.

''Задњих месец и по дана радимо на освеживању те гараже, завршена је расвета, саобраћајнице у гаражи су осветљене лед расветом, имамо пар светиљки које не раде и то ћемо заменити, кречење гараже унутра споља, видео надзор је већ у функцији, од понедељка имамо човека који дежура ноћу, тако да корисницима пружимо ту неку сигурност које до сада није било'', рекао је Марјан Станковић, директор Паркинг сервиса.

Предлог је да цена паркирања буде 1500 динара месечно, колико је паркирање у другој зони, а корисници који купе месечну карту за другу зону моћи ће да се паркирају бесплатно у било које доба дана и ноћи.

''Ми овде у 12 сати, у подне, можемо видети и по 50 неправилно паркираних возила на зеленим површинама, на улици која води према пијаци. Регулисањем тог паркирања, добијањем тих зелених површин,а мислим да ће и гаража лепо да ради, да ће корисници да буду задовољни, цене су некако да кажем прихватљиве и не треба ризиковати да остављате аутомобил ван, ако већ имате могућност паркирања у затвореном простору'', додао је Станковић.

Када је реч о паркинг местима у граду њих ће највероватније бити за стотинак мање након завршетка Студије саобраћаја, коју израђује фирма из Новог Сада. Паркинг сервис ради и на сређивању Царинског терминала код Јумка, који је добио нови санитарни контејнер, шалтер пријавницу и просторију за одмор возача.

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Млади чувари традиције - Радио Телевизија Врање https://t.co/wTR9wXtIXh via @tripplesworld
Очишћено излетиште код Александровачког језера - Радио Телевизија Врање https://t.co/sVOUe9FwsK via @tripplesworld
Данас је Дан војске Србије - Радио Телевизија Врање https://t.co/wgVg0lh1hc via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter