ГРО СНС: Састајаћемо се са народом јер смо одговорни

Нова је пракса Градског одбора Српске напредне странке, да једном месечно организује састанке са грађанима како би се чули њихови проблеми. Састанци ће се организовати у просторијама месних заједница, а први у низу одржа је у Месној заједници „Оџинка“. Одазив грађана је био добар, а на питања су одговарали руководећи људи Српске напредне странке на локалу.

Градски одбор Српске напредне странке је (у четвртак 4.октобра), у просторијама Месне заједнице „Оџинка“ организовао састанак са грађанима ове, и месних заједница „Огледна станица“, „Бунушевац“ и „Шапранце“. 

Ово је нова пракса коју ће градски одбор ове политичке партије практиковати сваког месеца,  чуло се на скупу. Састанку је присуствовао градоначелник Слободан Миленковић, његов заменик, градски већници, помоћници градоначелника и директори јавних предузећа. 

„Конципирали смо овај састанак да би чули, након две године од преузимања власти,  шта је то што највише тишти наше суграђане који живе у овим месним заједницама  и који су то проблеми које би ми могли да решавамо у наредном периоду. Ту су представници јавних предузећа и установа , већници тако да у непосредном разговору желимо да чујемо шта је најпроблематичније за вас“, рекао је градоначелник Слободан Миленковић.

Горан Ђорђевић, генерални секретар ГРО СНС  каже да ће овакви састанци постати пракса једном месечно.

„То је отворени дан за грађане тих месних заједница да поставе питања руководећим људима из Српске напредне странке који су преузели одговорност у Градској управи и јавним предузећима и директно су задужени и обавезни да решавају проблеме грађана. Срећни смо због оваквог одазива грађана, сала је пуна, има питања и састанак ће трајати  док свима не одговоримо на питања и не дамо рокове у којима ћемо решити њихове проблеме „

Питања су се тицала комуналне инфраструктуре, асфалтирања улица, како доћи до запослења, како решити дивљу депонију код канала у „Огледној станици“ и  клизиште у Бунушевцу. Чули су се и лични проблеми и проблеми заједнице.

"Највећи проблеми су водовод, канализација, улице, али решавамо једно по једно. Ови састанци много значе. Кад директно разговарате са народом тај стимуланс значи. Изванредни су ови скупови“, каже Савка Ристић, председница МЗ „Шапранце“.

Следећи  састанак планиран је за почетак  новембра, кажу у ГРО СНС.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 05 октобар 2018 14:05

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Млади чувари традиције - Радио Телевизија Врање https://t.co/wTR9wXtIXh via @tripplesworld
Очишћено излетиште код Александровачког језера - Радио Телевизија Врање https://t.co/sVOUe9FwsK via @tripplesworld
Данас је Дан војске Србије - Радио Телевизија Врање https://t.co/wgVg0lh1hc via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter