Врањски напредњаци обележили прву деценију своје странке

Градски одбор Српске напредне странке у Врању, данас је обележио десету годишњицу од оснивања партије. Пријем је приређен у новим просторијама Градског одбора. Присутнима се обратио, по стажу у странци најстарији члан Момир Стојиљковић, члан Градског одбора и актуелни директор Комрада и народни посланик Славиша Булатовић. Ова партија води град од парламентарних избора 2016. године. Српска напредна странка броји око 700 хиљада чланова од тога Градски одбор ове партије у Врању има преко 12 хиљада. Српска напредна странка основана је 21. октобра 2008. године.

У новим просторијама Градског одбора Српске напредне странке приређена је свечаност поводом десет година од оснивања партије. Присутнима се обратио, по стажу у странци најстарији члан Момир Стојиљковић, члан Градског одбора. Он је подсетио на дане када је странка била у оснивању и борила се да преузме власт:

„Прошло је шест година од како смо у власти. Дела су рекла све, а ја бих вас позвао да и даље будемо на истом путу, да будемо јединствени, сложни, јаки и снажни као сада. Ми смо једна од политичких опција која је најјача политичка снага у региону не само у држави и треба тако да наставимо."

Народни посланик Славиша Булатовић нагласио је да је жеља Градског одбора била, како је рекао, да скромно обележи овај дан. Подсетио је на учињено у држави и граду од уласка Српске напредне станке у власт и рекао имамо разлога да будемо задовољни али и опрезни:

"Мислим да је СНС нешто што се Србији није десило задњих 30 година. Странка са таквом инфраструктуром, преко 700 хиљада чланова, резултатима које има данас, Србију чини  лепшим местом за живот. Знате да је Александар Вучић преузео одговорност када је Србија била пред банкротством, када су били порушени путеви, мостови, школе, болнице, угашено преко 400 хиљада радних места. Сада је смањена стопа незапоселности, испод 12 % посто и то не може нико да оспори али постоје они који то оспоравају али им нећемо дати прилику да поново управљају. Нећемо  дати да се врате и пљачкају. Ми у Врању две године имамо градоначелника и вршимо власт. Имамо разлога да будемо задовољни али исто толико имамо разлога да будемо опрезни јер знамо колико нас посла очекује. Верујем да ће Врање сваким даном имати више лепших места, да ћемо решити проблем који оптерећује и Врање и државу а то је одлазак младих. Александар Вучић се сада отворено бави тиме  и предлаже озбиљне мере. Чанству предлажем да чува Градски одбор јер само јак одбор може бити гарант да ће Врање бити уређен и модеран град и само јака станка је гаранција да ће Србија бии јака и стабилна. Требаће нам још пуно рада и труда и одрицања."

На свечаности је приказан промо филм у коме су могао видети развојни пут странке на републичком али и локалном нивоу. Присутни су аплаузом поздравили појављивање председника државе Александра Вучића.

Српска напредна странка броји око 700 хиљада чланова од тога Градски одбор ове партије у Врању има преко 12 хиљада. Српска напредна странка основана је 21. октобра 2008. године.

 

 

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено петак, 19 октобар 2018 20:11

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Глумица Жетица Дејановић премијером обележава две деценије рада - Радио Телевизија Врање https://t.co/QCSdAbtpwa via @tripplesworld
Рано поврће-папрено - Радио Телевизија Врање https://t.co/Jnko3iEbmD via @tripplesworld
Права мањина унапређују развој друштва - Радио Телевизија Врање https://t.co/1owSCIr1Ts via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter