Уручене дипломе на трогодишњицу ПЕП центра у Врању

Висока школа за пословну економију и предузетништво из Београда доделила је дипломе десетој, јубиларној генерацији студената завршених основних и мастер студија и уједно обележила трогодишњицу постојања Центра у Врању.

Свечаној додели је присуствовало 50 свршених студената основних и мастер студија на студијским програмима: Пословна економија и предузетништво, Финансије, банкарство и осигурање и студијски програм право.

Трогодишњица постојања једне образовне установе прилика је за обележавање, али је и тренутак за сагледавање резултата рада.

Милош Николић, менаџер ПЕП центра у Врању, је уз честитке дипломцима истакао да се до добрих резултата стигло посвећеношћу истом циљу како оснивача и запослених тако  и студената. Колико смо били успешни у овом послу видеће се из тога колико тржиште вреднује наше дипломе. До сада је та оцена била одлична и на нама је велика обавеза да тако и остане уз даљи напредак ове установе, каже Николић.

Након увођења студија на даљину, жеље ПЕП-а су да уводе и развијају студијске програме пословне информатике, акредитације мастера на праву, докторских студија што би довело до прерастања ПЕП-а у један модерни Универзитет, препознатљив како у земљи тако и у региону.

Маја Цогољевић, продекан за наставу, поздравила је присутне испред наставног кадра ПЕП-а и уз честитке дипломцима истакла је и чињеницу да је услов да се посао обавља успешно, тај да се он мора и волети. Врата Пеп-а ће увек бити отворена за њихове студенте било да је у питању жеља за наставком усавршавања или једноставна помоћ у виду консултација.

Дипломце и све присутне је поздравио и Зоран Антић, саветник у Министарству државне управе и локалне самоуправе, истакавши значај овог факултета у развоју високошколства у Врању као академском центру Пчињског округа.

На крају свечаности уз доделу диплома менаџмент центра у Врању се захвалио свим партнерима који су помогли рад ове установе, као и организацију ове свечаности.

Оцените овај чланак
(0 Гласова)
Последњи пут измењено понедељак, 29 октобар 2018 14:39

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

У Дубници јабуке злата вредне - Радио Телевизија Врање https://t.co/5XoGDGcttA via @tripplesworld
Повећан број пацијената са симптомима стомачног вируса - Радио Телевизија Врање https://t.co/3qblGTe84Y via @tripplesworld
Ступни ву на ступку - нова књига Милета Костића - Радио Телевизија Врање https://t.co/PGqkaCWNoR via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter