Синдикат Уједињене полиције тражи смену начелника Велиновића

Синдикат Уједињене полиције Полицијске управе Врање, од јуче је почео са прикупљањем потписа грађана за разрешење начелника  Полицијске управе Слађана Велиновића.

 

Петицијом са прикупљеним потписима обратиће се ресорном министарству.

Оцените овај чланак
(2 Гласова)
Последњи пут измењено четвртак, 20 март 2014 14:53

1 коментар

 • Зоран Петровић
  Линк коментара Зоран Петровић четвртак, 20 март 2014 20:51

  Искористио би прилику да укажем директору Зорану Величковићу да РТВ Врање није у његовом, нити приватном власништву и посебно да би Регионална радио телевизија Врање требала да буде телевизија свих грађања ,ако не згог поброфесионалних обавеза , онда барем због тога што је грађани финансирају.
  Скрећем Вам пажњу на обавезу „ објективног информисања“, поштовања кодекса и служења интересима друштва о којем ћемо расправљати на другоме месту.
  Тако је било и у овом случају где сте штитили интересе начелника и о разлогу захтева разрешења нисте ништа известили грађане. Напомињем да је СУП као синдикална организација упутила допис који је оверен и потписан, али, нисте ga објавили као и многe пре њега.
  Уместо тога, након одржаног колегијума у ПУ Врање дошли сте са смишљеним питањима начелника како би утврђивали репрезентативност синдикату, не би ме зачудило да сте нам затражили и дозволу за јавни скуп !!!
  Такође, начелник путем контроле медија покушава да пласира вест да се ради о личном обрачуну или политичком, са намером да се у други плану стави његова одговорност за незаконити и непрофесионални рад. Начелник ПУ Врање је мислио да ће успети да ме дисциплиновањем застраши и одустанем од кривичних пријава. Можда му то успева код другх, код мене не, јадни су му покушаји да ме окарактерише као нерадника и недисциплинованог.
  Истина је једна, а онај ко жели да је сазна има могућност. Зато позивам све грађане да дана 21.03.2014 године (сутра) у 10,00 часова, дођу и присуствују на јавној расправи у једном од укупно 23 дисциплинска поступка који се води против мене. Напомињем да је расправа јавна и свако заинтересован може да присуствује и сам се увери да ли се ради о мојој недисциплини, или смишљеном поступку дисциплиновања, синдикалног спречавања и прогона.
  Такође као што сам и раније радио позивам екипу РТВ Врање.
  Зоран Петровић

Остави коментар

Уверите се да сте унели све потребне информације означене звездицом (*). HTML код није дозвољен.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Проценат новозаражених у Пчињском округу 35 % - Радио Телевизија Врање https://t.co/6cRR27UbYd via @tripplesworld https://t.co/qGchSgHiCH
Превентивна акција мамографских прегледа почиње у уторак, 28.септембра - Радио Телевизија Врање… https://t.co/9CW39zCKJh
Научни скуп у част највећег ктитора и задужбинара - Радио Телевизија Врање https://t.co/9Yt2WFIkj8 via… https://t.co/8yTsbLJhNn
Follow RTV Vranje on Twitter