Данас се обележава Дан примирја у Првом светском рату. У исто време, у свим главним градовима држава - победница у Првом светском рату, одржавају се церемоније у част годишњице великог историјског догађаја,односно сећања на 11. новембар 1918. године у 11 часова када је на снагу ступило примирје.

Јубиларну 25. Симпову кућну изложбу под слоганом ''Легенда исписује будућност'', отворио је у Београду премијер Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић. У оквиру колекције за 2013. годину представљено је више од 40  нових модела гарнитура, али и комадни намештај и новине у  осталој производњи, што је рекорд у последњих 10 година.

Последњи пут измењено уторак, 13 новембар 2012 14:24

Председник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић, изјавио је да  током мандата ове владе није узет ниједан листинг телефонских позива највиших државних функционера, али да су они тражени. Истрага ће показати да ли је било неправилности и прекорачења овлашћења, изјавио је премијер Дачић.

 

Последњи пут измењено недеља, 11 новембар 2012 17:32

Протекле ноћи у Врању запаљен је још један аутомобил. Негде око 4 сата и 30 минута запаљено је путничко возило марке пежо 206 у власништву Бранимира Стојанчића, члана Градског већа и секретара Извршног одбора Градског одбора Социјалистичке партије Србије у Врању.

Последњи пут измењено недеља, 11 новембар 2012 17:15

По устаљеној традицији, јавно предузеће "Завод за урбанизам" обележило је Светски дан урбанизма.

Последњи пут измењено петак, 09 новембар 2012 22:08

Фудбалери Динама у недељу путују у Бивоље на меч са Борцем.

 

У Врањској хали спортова одржано је општинско такмичење у кошарци за ученике средњих школа рођених '96. и '97. године.

Последњи пут измењено петак, 09 новембар 2012 14:22

У периоду када је број незапослених много већи од новоотворених радних места, свака метода тражења посла је и више него добродошла. Некада је било довољно пријавити се у Националну службу  за запошљавање, купити новине са огласима и кренути у потрагу. Данас се на посао чека и по неколико година, а главно средство тражења, посебно међу младима, постале су друштвене мреже.

Последњи пут измењено петак, 09 новембар 2012 15:22

Председник Скупштине града Деjан Тричковић боравиће од 12. до 16. новембра у Шведскоj, у оквиру студиjске посете коjа има за циљ упознавање локалних званичника из Србиjе са шведским моделом локалне самоуправе.

Поводом успешно организованог похода планинара Зебрњак и учешћа у обележавању стоте годишњице Кумановске битке, градоначелник Врања Зоран Антић и председник градске скупштине Дејан Тричковић приредили су пријем за представнике Планинарског клуба "Железничар 2006".

Последњи пут измењено петак, 09 новембар 2012 15:03

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Изложбом ''Свети Сава Српски'' почела Светосавска недеља - Радио Телевизија Врање https://t.co/wMpNVwkAVf via @tripplesworld
Година бања - Радио Телевизија Врање https://t.co/XfvQkbSSo8 via @tripplesworld
Пазите се леда и снега са кровова - Радио Телевизија Врање https://t.co/HFXDXgoM8p via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter