Клуб малог фудбала Врање добио је позив за учешће на Видовданском турниру у Сврљигу који почиње у четвртак 28. јуна. Више од 20 екипа из целе земље у категорији сениора такмичиће се за наградни фонд од пола милиона динара.

Последњи пут измењено уторак, 26 јун 2012 14:09

Производни погони “Трикотажа”, ”Конац” и “Дорада” из састава Холдинг Компаније “Јумко”, продати су за милион и 105 хиљада евра Компанији “Топ софа Срб”, иза које стоји италијански произвођач намештаја “Дитра Италија”, саопштено је из Агенције за приватизацију. Нови власник тиме је добио 38 хиљада квадрата пословног простора под кровом.

Последњи пут измењено уторак, 26 јун 2012 14:36

Наркоманија се шири у свим земљама света, па и Србија није поштеђена ове појаве. Дрогу највише користе млади узраста од 14 до 25 година и њихов број се стално повећава. Најбоља превентива и пут до здравог живота је  је благовремена едукација и борба против трговине дрогом. Томе су посвећене и акције на Светски дан борбе против наркоманије.


Лето је период када људи најчешће крече станове и фарбају столарију. Због недостатка пара или лошег искуства са молерима, многи прибегавају варијанти ''уради сам'' и тако уштеде бар трећину новца.

На радничко спортским играма у организацији Већа Савеза самосталних синдиката града Врања ове године учествовало је више од 250 такмичара. Пријављене екипе надметале су се у мушкој и женској конкуренцији у 7 односно 4 дисциплине, баскету, одбојци, шаху, кошарци, спортском риболову, стоном тенису, стрељаштву и пикаду.

Последњи пут измењено понедељак, 25 јун 2012 14:49

Старије генерације Врањанаца памте деда Крстин дућан у главној улици где су малишани трчећи улазили по омиљене лизалице. Мало је познато да је Крстин наследник Миле Илић, последњи врањски бомбонџија који и данас на класичан начин производи посластице и продаје их суботом на врањској пијаци и на вашарима у нашем крају.

Последњи пут измењено понедељак, 25 јун 2012 14:34

За онога ко купује цене су увек високе, они који би да зараде од продаје на зеленим пијацама, цене су права ситница. Свако своју муку најбоље зна.

Последњи пут измењено понедељак, 25 јун 2012 14:41

Протеклог викенда у Врању је одржан 4. по реду „Balkan Streets Festival“. У оквиру главног фестивалског програма наступило је 13 састава из Врања, Македоније, Републике Српске, Хрватске, Немачке и Холандије.

Последњи пут измењено понедељак, 25 јун 2012 13:57

Захваљујући донацији немачке амбасаде и хуманитарној организацији Хелп, Центар за развој локалних услуга социјалне заштите у Врању неће више имати проблема са прокишњавањем крова. Осим тога и сви тоалети у установи добиће нови изглед.

Последњи пут измењено понедељак, 25 јун 2012 13:49

Дијабетес је најраспрострањенија болест данашњице. Процене су да ће до 2030. године чак 9,5 одсто одраслог становништва у Србији имати шећерну болест. Особама са дијабетесом потребна је свакодневна нега па ће и канцеларија  Друштва за борбу против дијабетеса која је данас отворена у Врању имати за циљ да побољша квалитет живота оболелих.

Последњи пут измењено понедељак, 25 јун 2012 13:37

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Одлагање трудноће један од феномена 21. века - Радио Телевизија Врање https://t.co/i1J8C3y0Y4 via @tripplesworld
Ухапшено лице са потернице - Радио Телевизија Врање https://t.co/YW3wzrGJeq via @tripplesworld
Састанак Парламента привредника у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/6e8g5vVd2p via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter