A+ A A-

Наслеђени пројекат из Дирекције, према стручном мишљењу није био добар за реконструкцију улице Боре Станковића, рекао је гостујући у емисији ''Важно је'', градоначелник Миленковић. За остале улице из комуналног програма за ову годину завршена је јавна набавка и реконструкција ће ускоро почети.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Крај школске године ученици ОШ ''Бранко Радичевић'' у Врању обележили су журком и маскенбалом. Поред ђака и професора овој прослави присуствовали су и родитељи који су, такође били маскирани у омиљене ликове малишана из цртаних филмова и бајки.


Објављено у Образовање
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Случај прошлогодишњег стравичног злочина на путу Бујановац – Кончуљ када је, како се сумњало, Горан Петровић (24) из Пасјана, хицима из пиштоља убио своју супругу Јовану (21) и њену мајку Душицу Ивановић (44) и ранио своју једногодишњу ћеркицу Х.П. јуче је добио епилог.

Како је утврђено, помоћ Петровићу после извршеног кривичног дела пружио је двадесетпетогодишњи таксиста Саша Цветановић из Врања. Тужилаштво је предлагало да се Петровићу изрекне јединствена казна у трајању од 40 година, а Цветановићу 2 године и 6 месеци.

Првостепено веће Вишег суда у Врању прихватило је предлог тужилаштва и Горану Петровић изрекло јединствену казну затвора у трајању од 40 година, док је у односу на Сашу Цветановића изречена казна затвора у трајању од 6 месеци. Против ове одлуке окривљени имају право жалбе Апелационом суду у Нишу, стоји у саопштењу Вишег јавног тужиоца Данијеле Трајковић.

 

Објављено у Хроника
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Усвојен је завршни рачун буџета града Врања за 2017. годину, након готово двочасовне дискусије на седници Скупштине града која је у току. Приоритет градског руководства биће  интензивно враћање дугова из претходног периода и појачани мониторинг над радом јавних предузећа. Прошла година завршена је са суфицитом од 69 милиона динара у градској каси, рачунајући пренета средства од 200 милиона динара из буџета Републике.

*

Одборници Скупштине града Врања усвојили су одлуку о престанку мандата одборнику СДС-а Горану Митићу. Између две седнице Скупштине, одборник Митић поднео је градоначелнику Врања писану оставку.

*

Врање, град коjи има душу

На 25. заседању Скупштине града усвоjен jе jош jедан значаjан документ. Реч jе о Бренд стратегиjи града Врања за период до 2023. године, о чему jе говорио проф. др Александар Деjановић из Високе школе модерног бизниса у Београду.

Врање jе први град у Србиjи, чиjа Скупштина разматра оваj стратешки документ, коjи смо радили више од годину дана. Она има 10 поглавља, а четири стуба на коjе jе постављена су природне лепоте и богатства, традициjа и култура, људски потенциjал и услови привређивања. Слоган до коjег смо дошли jе „Врање, град коjи има душу“,  нагласио jе Деjановић. 

*

Директан пренос скупштинског заседања можете пратити на каналу Радио-телевизије Врање.

*

Приоритет градског руководства биће враћање дугова из претходног периода и реализација капиталних инвестиција, рекао је председник Скупштине града Дејан Тричковић, након седнице. Усвојени документи о Бренду стратегији града у наредних пет година, као и Просторни план града, биће основа праваца у којима ће се Врање у будућности развијати. Извештај о раду са финансијским извештајем Апотеке Врање, показатељ је постепене косолидације  рада ове установе, чији је основач град, истакао је Тричковић.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Министарство привреде Србиjе расписало jе jавни позив за доделу средстава подстицаjа за привлачење директних инвестициjа, и за те намене опредељено jе више од 4,2 мил евра. Позив jе намењен привредним друштвима коjа реализуjу инвестиционе проjекте у производном сектору и сектору услуга међународне трговине. Конкурс се спроводи у сарадњи са Развоjном агенциjом Србиjе, а на њихову адресу шаљу се и приjаве за доделу средстава, као и пропратна документациjа.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 78 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

16487756
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
1290
7953
1290
15727655
191098
280004
16487756

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.