A+ A A-

Седамдесет дечијих ауто седишта поклонио је Савет за безбедност саобраћаја града Врања, породицама са малом децом. У сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја организована је обука за правилну употребу дечијих ауто седишта.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У Врању је отворена изложба под називом „Бујно затишје пре буру“ о стању у науци уметности и култури у Бечу пред почетак Великог рата.

 

Објављено у Култура
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Изменама Закона о локалној самоуправи грађанима је омогућено да учествују у одлукама о инвестиционом делу буџета. Одељење за буџет и финансије града, припремило је упитни листић намењен грађанима путем кога они могу давати идеје за креирање буџета за наредну годину. Упитник је доступан на сајту града, а штампану верзију можете наћи на пултовима у Услужном центру Градске управе и у месним заједницама.  Своје предлоге о инвестирању из буџета града, грађани могу достављати до 1.децембра.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Министарство просвете уводи нови програм у вртиће. Од следеће године предшколци ће се више играти, а мање учити. Према досадашњем програму било је великих подела између васпитача, док ће нови модел под називом „Године узлета“ подразумевати јединствени програм васпитања и образовања свих предшколаца. Реформа иде сукцесивно, ове године ће само у три установе бити примењене ове основе, следеће у још неким. Врање припада групи која креће са применом оваквог модела 2021.године, а до тада ће се едуковати кадрови.

Објављено у Образовање
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градоначелник Слободан Миленковић са сарадницима обишао је Радничку улицу где се обављају завршни радови на асфалтирању коловозних трака. На овај начин прилаз граду биће далеко лепши и уређенији него што је био у претходном периоду. Иначе, ова улица је врло фреквентна, тако да су коловозне траке биле у јако лошем стању. Било је крпљења рупа у претходном периоду али је ово први пут да се ради комплетна реконструкција улице.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 76 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

17797179
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
4224
7375
24283
17037395
83578
290537
17797179

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.