A+ A A-

Друштво

Дом културе у Врању већ неколико дана је без воде. Проблем је настао због пуцања цеви у преградном зиду депоа Историјског архива и Народног музеја. Екипе Водовода су на терену и ради се разбијање бетона како би се пронашла цев и утврдило о коликој је хаварији реч. Очекује се да до краја дана хаварија буде санирана, али због неприступачности терена и саме цеви, није могуће предвидети тачно време потребно за санацију овог квара.

 

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Пејзажно-архитектонско уређење града почело је оплемењивањем зеленила. Град је почео радове и на уређењу два мини парка са пратећим мобилијаром у улицама 22. децембар и Париске комуне, где се тренутно ради нивелација терена.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Ако сте идући шеталиштем приметили црвене кругове по плочама то је због тога што отвори за шахте нису урађени по пројекту. По налогу градоначелника, Завод за урбанизам, извршио jе технички преглед изведених радова на шеталишту од некадашње зграде Дирекциjе до Робне куће. Констатовано jе да су отвори шахтова за фекалну и атмосферску канализациjу покривени и забетонирани гранитним плочама, односно да нису урађени по проjекту. Зато је наложено извођачу радова, да обележи места где се шахте налазе у циљу евентуалних интервенциjа, водећи рачуна при томе да се не наруши постоjећи изглед шеталишта.  

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У Улицама 22. децембра и Филипа Филиповића у Врању почели су радови на пеjзажно - архитектонском уређењу jавних површина. По речима градске већнице Марине Ђорђевић, на две локациjе у овим улицама биће изграђени мини паркови са пратећим садржаjима. ,,У току jе нивелациjа терена, а затим ће ове jавне површине бити озелењене и постављене клупе. У мини парку у Улици 22. децембра биће изграђен и бетонски плато", каже Ђорђевићева. Радови су поверени JКП ,,Комрад", а средства издвоjена из Фонда за заштиту животне средине и екологиjу града Врања.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Непознати починиоци оскрнавили су споменик Бакији Бакићу, који се налази на тргу у Горњој Чаршији, Са споменика је нестао део трубе. Овај вандалски чин десио се јуче током дана. У полицији кажу да су обавили увиђај и о свему известили Основно јавно тужилаштво које ће накнадно извршити квалификацију дела. Градско руководство је најоштрије осудило овај вандалски чин и затражило од надлежних државних органа да што пре разреше овај случај. Крај споменика су се данас окупили представници ромске заједнице да изразе незадовољство учињеним.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 170 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

14527635
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
4941
13111
55391
13694192
265492
349924
14527635

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.