A+ A A-

Друштво

Кућица у градском парку која последњих година нема никакву сврху срушена је одлуком Секретаријата за инспекцијске послове.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Лажи и клевете које је недељник „Врањске“ изнео на рачун Радио Телевизије Врање и њеног већинског власника, главног и одговорног уредника Зорана Величковића, у тексту о свечаном пријему поводом ступања на дужност председника Александра Вучића, вређају интегритет и нарушавају углед како ове медијске куће тако и њеног власника. Покушали смо да законским путем приволимо Врањске да објаве демант али, и два броја након објављивања текста, то се не догађа. Зато смо принуђени да користимо сопствени медијски простор како би јавности предочили тежину лажи које су „Врањске“ изнеле. Али убудуће и коришћењем сопственог медијског простора како то иначе у претходном периоду врло дрско и безобразно раде новине "Врањске" у разрачунавању са не истомишљеницима, па и оглашивачима који им нису по вољи и не пристају на њихове методе, јер не смемо да дозволимо да тиранија уређивачке политике, која почива на принципу „Више пута изговорена лаж у јавности постаје истина“, постане правило.  Углед куће бранићемо и свим законом дозвољеним средствима, код надлежног суда, Савета за штампу и новинарских удружења. Зато вам се унапред захваљујемо што трошимо ваше драгоцено време и пажњу како бисмо јавности предочили истину, а колеге из других медија, али и власника новина "Врањских", позивамо да о оваквим појавама равноправно разговарамо у емисијама Радио Телевизије Врање, без обзира што нам је такво право ускраћено код њих. За почетак преносимо вам писмо – демант  Зорана Величковића  на објављени текст „Мистерија списка одабраних“ објављеног у новинама "Врањским" у броју  1058 од  23.  јуна ове године.

Save

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У летњим месецима због годишњих одмора и путовања грађани чешће одсуствују од својих кућа што представља повољну прилику за извршиоце кривичних дела да изврше обијање и остваре одређену материјалну корист.

Према подацима Полицијске управе Врање на територији града,  током лета нису евидентиране учесталије провале, али грађани треба увек да имају на уму потребне мере заштите.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градоначелник Врања др Слободан Миленковић сазвао jе за сутра 78. седницу на коjоj ће бити разматрано шест тачака. између осталог, биће речи о Нацрту Решења о отуђењу уз накнаду у новцу грађевинског земљишта, затим Предлогу Правилника о условима и критериjумима за избор корисника за доделу jеднократне новчане помоћи за породице бораца и ратних воjних инвалида, као и одобрењу новчаних средстава за изградњу осам дечjих игралишта на териториjи града Врања. Седница почиње у 8 сати.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У Ерицеири, туристичком граду на ивици Атлантика у Португалији од 26. јула одржаће се 22. сусрет пријатеља олд тајмера спачека. Већ смо вам предстaвили трочлану екипу  Врањанаца који су смогли храбрости и смелости да се упусте у авантуру за памћење. Дошао је и дан поласка. Авантура СПАЧЕК почиње.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 186 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

12966834
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
11982
13570
102603
12059072
329879
497051
12966834

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.