A+ A A-

Друштво

Град Врање је трећепласирана најтранспарентнија локална самоуправа у Србији. Ово је резултат истраживања Организације „Транспарентност Србија“ која мери индекс транспарентности сваке две године.  Ове године рангирано је 15 јединица локалне самоуправе које су биле међу наjбоље оцењеним 2015. године.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Амбасадор Финске у Србиjи Перти Иконен, данас је посетио Врање и том приликом разговарао са градоначелником др Слободаном Миленковићем и његовим сарадницима.

Миленковић jе упознао амбасадора са економским и привредним потенциjалима Врања и инициjативама у областима инфраструктуре и заштити животне средине. На састанку jе било речи и о новим образовним профилима у врањским школама у оквиру дуалног образовања, као и плановима локалне самоуправе у вези искоришћења топле воде из Врањске Бање за топлификациjу града и унапређења туристичких капацитета Бесне Кобиле.

Амбасадор Иконен jе са градским руководством разговарао и о олакшицама коjе се уступаjу инвеститорима, као и о производним и извозним активностима Симпа, Jумка и Алфа Плам-а.

Састанку су присуствовали заменик градоначелника Ненад Антић, председник Скупштине града Деjан Тричковић и члан Градског већа Горан Костић.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Поводом информације која је прослеђена медијима да је у Центру за социјални рад на место социјалног радника запошљена особа са завршеним Учитељским факултетом, огласила се директорка ове установе која је демантовала ове наводе  тврдећи да је цео поступак око запошљавања у потпуности регуларан

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Поводом смрти Горана Владковића, власника и главног и одговорног  уредника ОК Радија  данас је у присуству породице, родбине, пријатеља и колега  одржан комеморативни скуп.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Врању је на јавни позив Министарства финансија одобрен пројекат изградње приступне саобраћајнице у Слободној зони.

Пројекат подразумева изградњу два кружна тока и пратеће хидротехничке инсталације на простору зоне.

Тиме ће се омогућити бржи, бољи и лакши приступ парцелама инвеститора Геокса и Дитре Италија и створити услови за даље инфраструктурно уређење зоне, за долазак нових инвеститора и отварање нових радних места, рекао је градоначелник Врања Слободан Миленковић.

Вредност пројекта је око 500 хиљада евра, од чега град суфинансира 200 хиљада евра. Градоначелник Миленковић ће уговор о реализацији пројекта потписати 29 маја у Београду.

Објављено у Друштво
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 227 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

12106268
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
3955
15872
19827
11257867
516306
355210
12106268

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.