Друштво

Друштво

Бесна Кобила је после неколико деценија окупила скијаше из целе Југоисточне Србије. У Планинарском дому одржан је семинар за судије и техничке делегате. Предавачи су били челни људи Скијашког савеза Србије.

 

Последњи пут измењено понедељак, 17 децембар 2012 12:00

Град Врање добитник је захвалнице поводом 50 година рада Регионалне привредне коморе Лесковац. Ово признање је  име града примио градоначелник Зоран Антић. Међу добитницима признања за допринос развоју привреде југа Србије су и начелник Пчињског округа Будимир Михајловић, Симпо, Јумко и други привредни колективи и појединци из Пчињског округа. Признања су уручена на свечаном делу седнице Регионалне привредне коморе Лесковац и на акамедији у свечаној сали Скупштине града Лесковца.

Последњи пут измењено петак, 14 децембар 2012 19:30

У првом делу 18-е седнице Градског већа у Врању усвојени су програми рада јавних предузећа Комрад и Нови дом за 2013. годину и постављен је начелник Градске управе. Седница се наставља у поподневним сатима, а за понедељак је заказано и 19-о заседање градских већника.

Последњи пут измењено петак, 14 децембар 2012 15:05

Агенција за приватизацију раскинула је уговор са италијанском компанијом тапацираног кожног намештаја „Дитра“.

Последњи пут измењено петак, 14 децембар 2012 15:38

Војкан Ристић, дипломирани политиколог из Врања, именован је јуче на седници Скупштине града за председника Управног одбора Радио телевизије Врање. Након тога је одржана седница Управног одбора наше медијске куће, на којој је усвојен програм рада за наредну годину.

Последњи пут измењено петак, 14 децембар 2012 13:14

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Година бања - Радио Телевизија Врање https://t.co/XfvQkbSSo8 via @tripplesworld
Пазите се леда и снега са кровова - Радио Телевизија Врање https://t.co/HFXDXgoM8p via @tripplesworld
Ова година у знаку улице Боре Станковића и шеталишта у Бањи - Радио Телевизија Врање https://t.co/OBcrBegRuV via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter