Друштво

Друштво

У време туристичке сезоне Врањска Бања оживи, а брана Првонек све више постаје дестинација коју туристи желе да виде. Иако мали смештајни капацитети су скоро попуњени и када је у питању здравствени и транзитни туризам. Примедбе гостију односе се на недостатак културних  дешавања у Бањи.

Последњи пут измењено петак, 20 јул 2012 13:52

Градско Веће на последњој седници наложило је предузећима ''Дирекција за изградњу и развој града'' и ''Водовод'', да до 10. августа санирају све ударне рупе на градским саобраћајницама. За те намене град ће обезбедити  наменска средства.

Последњи пут измењено петак, 20 јул 2012 15:26

И овога лета иста прича о водоснабдевању.Чим су температуре прешле 35 подељак почела је ненаменска потрошња па у неким деловима града и у вишеспратницама људи муку муче са смањеним притиском или потпуно сувим славинама.  Када би сви трошили умерено и престали да заливају баште, воде би било и више него довољно. У то  смо се и сами уверили приликом данашњег обиласка Фабрике воде изнад села Кумарева.

Последњи пут измењено четвртак, 19 јул 2012 13:49

Одборници новог сазива парламента у  Владичином Хану на првој седници након конституисања разматрали су извештаје о раду јавних предузећа и установа.

Врањски социјалисти 22. рођендан своје странке прославиће у петак 20. јула донаторским коктелом на Јумковом базену.

Последњи пут измењено среда, 18 јул 2012 14:56

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Одлагање трудноће један од феномена 21. века - Радио Телевизија Врање https://t.co/i1J8C3y0Y4 via @tripplesworld
Ухапшено лице са потернице - Радио Телевизија Врање https://t.co/YW3wzrGJeq via @tripplesworld
Састанак Парламента привредника у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/6e8g5vVd2p via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter