Друштво

Друштво

Адвокати су данас обуставили рад. То је одлука Адвокатске коморе Србије у знак протеста због напада на колегу Ненада Вукасовића из Београда који је задобио тешке повреде када су му двојица нападача полила лице киселином. ''Ово је само кап у препуној чаши '', сматрају адвокати изражавајући незадовољство због угрожености професије.

Последњи пут измењено уторак, 12 јун 2012 12:08

У насељу Џаварци у Врањској Бањи предат је на употребу реконструисани мост који повезује овај део Бање са  главном улицом. Осим што обезбеђује сигурност у кретању пешака и путничких возила, убудуће ће бити омогућен прелаз и тешкој механизацији. Кажу надлежни у јавном предузећу Управа Бање која је реализовала још један у низу пројеката од интереса за житеље ове градске општине.

Последњи пут измењено понедељак, 11 јун 2012 14:07

Спровођење пројекта водоснабдевања на подручју Месне заједнице Нерадовац биће од великог значаја за 330 домаћинстава и десетак фабрика. Средствима Дирекције за воде Србије и Дирекције за развој и изградњу Врања добиће се здрава пијаћа вода из водосистема Бањштица.

Последњи пут измењено понедељак, 11 јун 2012 15:11

Чак 750 учесника окупила је акција ''Велико спремање Србије''. Oни су радили на 32 локације на територији града Врања. Под покровитељством Министарства животне средине трећи годину заредом врањанци се одазивају овој акцији.

Последњи пут измењено понедељак, 11 јун 2012 14:20

Данас почиње Петровски или Апостoлски пост који ће трајати 31 дан,односно до 12.јула када Српска православна црква и верници славе спомен на Свете апостоле Петра и Павла.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Млади чувари традиције - Радио Телевизија Врање https://t.co/wTR9wXtIXh via @tripplesworld
Очишћено излетиште код Александровачког језера - Радио Телевизија Врање https://t.co/sVOUe9FwsK via @tripplesworld
Данас је Дан војске Србије - Радио Телевизија Врање https://t.co/wgVg0lh1hc via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter