A+ A A-

Политика

На данашњој 92 –ој седници Градског већа градски већници су разматрали многа битна питања и донети су важни закључци. Пре свега, усвојен је  Нацрт одлуке о празницима Града и манифестацијама у области културе и туризма од значаја за Град који се шаље Скупштини на усвајање, а било је речи  и о унапређењу родне равноправности до 2020. године.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градски већници на данашњој седници, усвоjили су Нацрт Одлуке о празницима града и манифестациjама у области културе и туризма, као и Нацрт Локалног акционог плана за унапређење родне равноправности до 2020. године. Усвоjен jе и Правилник за доделу награда успешним студентима, и по речима градске већнице Зорице Jовић 30 наjбољих високошколаца добиће по 20.000 динара, а конкурс ће бити ускоро расписан. Од понедељка почиње исплата и по 5.000 динара ђацима првацима.Градски већници донели су Одлуку о оснивању Службе интерне ревизиjе и Службе буџетске инспекциjе. Усвоjена jе и Одлука о закупу jавног простора поводом новогодишњих празника, а цена износи 170 динара по започетом квадратном метру на дневном нивоу. О свим овим одлукама изjашњаваће се и одборници Скупштине града.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У току је 92. седница Градског већа. Чланови Већа разговараће, између осталог, о празницима Града и манифестациjама у области културе и туризма од значаjа за Град , о унапређењу родне равноправности, о условима, критериjумима, начину бодовања и поступку за доделу награда успешним студентима. Биће речи и о оснивању Службе интерне ревизиjе и  буџетске инспекциjе Града.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У поподневном заседању седнице Скупштине града која је одржана у петак, Душан Аритоновић, начелник Градске управе образлажући Предлог Одлуке о одређивању максималног броjа запослених на неодређено време у систему локалне самоуправе за ову годину рекао је да ,,је све рађено по закону ида ће  на неодређено време бити запослено 1.199 лица. Ово су учиниле и остале локалне самоуправе, а сада су jавна предузећа и jавне установе у обавези да у року од 60 дана ураде нову систематизациjу и спроведу поступак рационализациjе", рекао jе Аритоновић. 

*

На седници Скупштине, разрешен jе дужности градски правобранилац Драган Михаjловић, а именована jе Ђурђица Ђорђевић, дипломирана правница из Врања. За главног урбанисту Града Врања, именована jе Jелена Марковић, дипломирани инжењер архитектуре из Врања. За ликвидационог управника JП ,,Скиjалиште Бесна Кобила” именован jе Новица Станисављевић.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На 18. седница Скупштине града Врања, два одборника иступила из одборничке групе Јединствена Србија, Милош Симић и Горан Стојковић и убудуће ће наступати као одборници Српске народне партије. Одборничка група Демократска странка Народни покрет Србије, радиће под називом Демократска странка Народна странка. Дневни ред од 46 тачака допуњен је и предлогом о престанку мандата Славици Сотировић, која је поднела оставку. Оставку је поднела и заменица секретара Скупштине Сања Златковић, а на то место на предлог председника Скупштине изабрана је Ирена Јовановић, дипломирани правник.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 121 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

14733120
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
640
9948
29195
13940280
124251
346726
14733120

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.