A+ A A-

Политика

Уједињена опозиција тврди да садашња локална власт за две године од формирања ништа није учинила за Врањанце, чак није завршила ни започето, због чега тражи смену локалне власти.  На овакве тврдње из Градског одбора Српске напредне странке поручују да се на власт долази на изборе, а не на улице.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градски одбор Социјалистичке партије Србије од данас почиње ревизију чланства која ће трајати месец дана. Послато је око 3 хиљаде обавештења члановима да доћу у просторије странке, сваког радног дана, од 10 до 14 и од 18 до 21 сат, да попуне изјаву о чланству, оставе податке и плате чланарину од 120 динара.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Враћање дугова из претходног периода, консолидација буџета и реализација капиталних инвестиција, биће приоритети градског руководства у наредном периоду. Ово је за Радио телевизију Врање изјавио председник Скупштине града Дејан Тричковић, након скупштинске седнице на којој су усвојени документи од дугорочног значаја за развој Врања.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Усвојен је завршни рачун буџета града Врања за 2017. годину, након готово двочасовне дискусије на седници Скупштине града која је у току. Приоритет градског руководства биће  интензивно враћање дугова из претходног периода и појачани мониторинг над радом јавних предузећа. Прошла година завршена је са суфицитом од 69 милиона динара у градској каси, рачунајући пренета средства од 200 милиона динара из буџета Републике.

*

Одборници Скупштине града Врања усвојили су одлуку о престанку мандата одборнику СДС-а Горану Митићу. Између две седнице Скупштине, одборник Митић поднео је градоначелнику Врања писану оставку.

*

Врање, град коjи има душу

На 25. заседању Скупштине града усвоjен jе jош jедан значаjан документ. Реч jе о Бренд стратегиjи града Врања за период до 2023. године, о чему jе говорио проф. др Александар Деjановић из Високе школе модерног бизниса у Београду.

Врање jе први град у Србиjи, чиjа Скупштина разматра оваj стратешки документ, коjи смо радили више од годину дана. Она има 10 поглавља, а четири стуба на коjе jе постављена су природне лепоте и богатства, традициjа и култура, људски потенциjал и услови привређивања. Слоган до коjег смо дошли jе „Врање, град коjи има душу“,  нагласио jе Деjановић. 

*

Директан пренос скупштинског заседања можете пратити на каналу Радио-телевизије Врање.

*

Приоритет градског руководства биће враћање дугова из претходног периода и реализација капиталних инвестиција, рекао је председник Скупштине града Дејан Тричковић, након седнице. Усвојени документи о Бренду стратегији града у наредних пет година, као и Просторни план града, биће основа праваца у којима ће се Врање у будућности развијати. Извештај о раду са финансијским извештајем Апотеке Врање, показатељ је постепене косолидације  рада ове установе, чији је основач град, истакао је Тричковић.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Сутра се одржава 25. седница градског парламента. Одборници ће се изjашњавати о 11 тачака дневног реда. Између осталог о Предлогу Одлуке о завршном рачуну буџета града Врања за 2017. годину, Предлогу Бренд статегиjе града Врања до 2023. година и Предлогу Одлуке о усваjању Просторног плана Града Врања. На дневном реду jе и Предлог одлуке о измени Одлуке о jавним признањима града Врања, као и извештаj о раду Апотеке за 2017. годину са финансиjским извештаjем пословања. Седница почиње у 9 сати уз директан пренос на каналу Радио-телевизије Врање.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 86 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

16481759
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
3246
9370
56392
15673434
185101
280004
16481759

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.