A+ A A-

Политика

Градски парламент заседаће у четвртак. Пред одборницима је 13 тачака, а они ће се између осталог изјашњавати о извршењу буџета за шестомесечни и деветомесечни период. На дневном реду је Предлог годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта града за 2018.годину, План детаљне регулације насеља Доњи Асамбаир као и предлог Одлуке о покретању поступка прибављања непокретности у јавну својину града непосредном погодбом. Седница ће почети у 9 сати, а директан пренос је на програму РТВ Врање.

 

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Још неке тачке седнице Градског већа привлаче пажњу. Наиме, већници су разматрали  процене угрожености од елементарних непогода, Правилник о ортопедским помагалима и Нацрт Одлуке о утврђивању урбанистичких зона и обавезног инвестиционог одржава и спољњег изгледа зграда. На дневном реду нашла се и тачка о вантелесној оплодњи.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На 140 седници Градског већа  разматрани су шестомесечни и деветомесечни извештаји о пуњењу буџета. У шестомесечном периоду остварење буџета било је милијарду двеста десет милиона деветсто четрдесет четири хиљаде динара, а у деветомесечном: две милијарде 113 милиона 657 хиљада динара. У односу на план, у првом периоду је извршење 84 посто, а у другом 91 проценат. До краја године очекује се извршење између 95 и 96 одсто. Буџет се, иначе више пуни у другој половини године.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Комисија за израду Нацрта Статута града је завршила посао усклађивања са Законом о државној управи и локалној самоуправи у предвиђеном року. Након јавне расправе, текст овог највишег акта града биће достављен Градском већу, а потом ће се наћи пред одборницима Скупштине града. За јавну расправу заказану поводом измене Статута града интересовање грађана је изостало. Били су позвани представници грађана, институција, предузећа.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На 140. седници Градског већа, која је заказана за сутра, биће разматрано 20 тачака. Већници ће се изjаснити о Процени угрожености од елементарних непогода и других несрећа, и извештаjима о извршењу буџета града Врања. Биће разматран и Нацрт Одлуке о утврђивању урбанистичких зона обавезног инвестиционог одржавања и зона обавезног одржавања спољњег изгледа зграде и о изменама Правилника о ближим условима, критериjумима, начину и поступку за остваривање права на накнаду трошкова за вантелесну оплодњу у 2018. години.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 210 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

17571356
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
9340
11289
20629
16785355
148611
325142
17571356

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.