A+ A A-

Политика

На 107. Отвореном дану за медије Градског одбора СПС-а покренуте су многе теме, а оно што је највише занимало новинаре тиче се коалиционог споразума са СНС-ом и учешћа социјалиста у градској власти.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градски одбор СПС-а одржао је 107. Отворени дан за медије. Убудуће ће бити више оваквих окупљања, с обзиром да су добили званични допис из врха странке да ће комуникација са медијима у будућности морати да иде из званичних кругова.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градоначелник Врања др Слободан Миленковић сазвао jе за сутра 114. седницу Градског већа, на коjоj ће бити разматрано 10 тачака. На дневном реду су информациjе о стању jавног реда и мира, и криминала, као и измене и допуне Програма коришћења средстава за финансирање и унапређење безбедности саобраћаjа.

Већници ће се изjаснити и о извештаjима Комисиjа о анализи достављених извештаjа о утрошеним средствима за суфинансирање проjеката за остваривања jавног интереса из области информисања, односно области културе у 2017. години. На сутрашњоj седници биће разматран текст jавног конкурса за финансирање/суфинансирање проjеката цркава и верских заjедница из буџета града Врања у 2018. години.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Редовна 23. седница Скупштине града Врања јутрос је почела оставком четворо градских већника. Оставку су поднели већници, за финасије Иван Станковић (СНС), за област екологије Марина Ђорђевић (ПУПС), за инфраструктуру Чедомир Марковић (ЈС) и пољопривреду Александар Јањић (СНС).

На предлог градоначелника одборници Скупштине града изабрали су нове већнике: Бојана Костића (СНС), дипломираног економисту, за ресор буџет и финансије, Небојшу Младеновића (СНС), дипломираног пољопривредног инжињера за ресор пољопривреда, агроекономиjа и развоj села, Жикицу Антанасијевић (СПС),  такође дипломираног инжењера пољопривреде, за ресор екологиjа и заштита животне средине и Дејана Станојевића (СНС),  дипломираног инжењера саобраћаjа, за ресор комунална делатност, урбанизам и архитектура

Наш репортер доноси прве изјаве нових већника.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На самом почетку седнице локалног парламента, још једна кадровска промена. Неопозиву оставку на месту директора јавног предузећа Завод за урбанизам поднео је досадашњи директор Миодраг Протић. На његово место, као не страначка личност, aли на предлог СПС-а биће именована Татјана Цветковић, дипломирани архитекта, на период од годину дана. Она је од 2004. до 2008. године. већ била на овој позицији.

А ево како су шефови одборничких група оценили све данашње кадровске промене.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 95 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

15927006
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
7021
6290
36152
15134141
172520
308909
15927006

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.