A+ A A-

Политика

На седници Градског већа именована је комисија која ће радити на изради новог Статута града. Већници су усвојили нови правилник у области спорта а говорило се и о поступку давања у закуп просторија у јавној својини. Формиране су комисије за процену штете на стамбеним и пољопривредним објектима и одређена правна лица од значаја за заштиту и спасавање на територији града.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Председник Демократске странке Зоран Лутовац сусрео се у Врању са представницима Окружних одбора ДС-а Пчињског и Јабланичког округа. Разговарало се о ревитализација Демократске странке, као и обједињавање око  платформе Савеза за Србију.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

За данас је заказана седница Градског већа на којој ће се разматрати Нацрт Одлуке о приступању изради Нацрта Статута Града Врања. На дневном реду је и Правилник о поступку одобравања програма којим се остварују потребе и интереси грађана у области спорта, а већници ће се изјаснити и о измени Правилника о ближим условима, критеријумима, начину и поступку за остваривање права на накнаду трошкова за вантелесну оплодњу у 2018.години. Говориће се о поступку давања у закуп пословног простора у јавној својини али и о организацији манифестација „Пчеларски сајам југоисточног Балкана“ и Првог међународног филмског фестивала „Мост“.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Председник Демократске странке Зоран Лутовац у Врању се сусрео са представницима Окружних одбора ДС-а Пчињског и Јабланичког округа. Циљ разговора је ревитализација Демократске странке, као и обједињавање око платформе Савеза за Србију.

Демократе ће бити један од оснивача Савеза. Циљеви око којих ће најшири фронт странака бити уједињен у Савезу су, независно судство, слободни медији и фер избори, нагласио је Лутовац.

 

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На седници Градског већа, заказаној за петак у 9 сати, разматраће се Нацрт Одлуке о приступању изради Нацрта Статута Града Врања. Већници ће се изјашњавати и о именовању Комисије која ће се бавити израдом Нацрта Статута.

На дневном реду је и Правилник о поступку одобравања програма којим се остварују потребе и интереси грађана у области спорта, а већници ће се изјаснити и о измени Правилника о ближим условима, критеријумима, начину и поступку за остваривање права на накнаду трошкова за вантелесну оплодњу у 2018.години.

На седници ће се разматрати Предлог Одлуке о покретању поступка за давање у закуп пословног простора у јавној својини прикупљањем писаних понуда. Разговараће се о образовању Организационог одбора за реализацију манифестације „Пчеларски сајам југоисточног Балкана“, као и Предлог Решења о образовању Организационог одбора за реализациjу Првог међународног филмског фестивала „Мост“.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 278 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

16974147
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
872
9984
57910
16164611
153178
279764
16974147

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.