A+ A A-

Политика

У току је 118. je седница Градског већа, на којој се разматра девет тачака. Поред осталог, пред већницима ће се наћи Нацрт Одлуке о усвајању Плана детаљне регулације у насељу Горњи Асамбаир 1, као и Нацрт Одлуке о Привредно радној зони Бунушевац 4. Већници ће разматрати и Нацрту Одлуке о остваривању потреба и интереса грађана у области спорта. Биће расправљано и о развоју туризма од 2018. до 2022.година.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Сутра се одржава 118. седница Градског већа, на којој ће бити разматрано девет тачака. Поред осталог, пред већницима ће се наћи Нацрт Одлуке о усвајању Плана детаљне регулације у насељу Горњи Асамбаир 1, као и Нацрт Одлуке о Привредно радној зони Бунушевац 4. Већници ће разматрати и Нацрту Одлуке о остваривању потреба и интереса грађана у области спорта. Биће расправљано и о развоју туризма од  2018. до 2022.година.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

За данас је заказана седница Градског већа на којој ће бити разматрано десет тачака. Већници ће се изjаснити о жалбама на решења Центра за социjални рад и Одељења за инспекциjске послове. Биће разматран и Предлог решења о измени решења о образовању Комисиjе за доделу локациjа за постављање привремених обjеката на териториjи града Врања. Седница је почела у 8 сати и води је градоначелник др Слободан Миленковић.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градски већници усвојили су на данашњој седници низ решења која се односе на област комуналне делатности, екологије и културе, саопштено је на конференцији за новинаре. Усвојене су и неке мере које до сада никада нису примењиване. 


Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

За сутра је заказана 116. седница Градског већа. Чланови Већа разматраће, између осталог, Нацрт Одлуке о изменама Одлуке о утврђивању доприноса за уређивање грађевинског земљишта и закупнине за закуп грађевинског земљишта у jавноj своjини, Стратешки план интерне ревизиjе за период до 2020. године, Нацрт Акционог плана за побољшаљње положаjа Рома и Ромкиња Врања и Врањска Бања до 2021.

Текст jавног конкурса за финансирање и суфинансирање проjеката из области екологиjе и заштиту животне средине за ову годину, Текст jавног огласа ради прикупљања писаних понуда за давање на привремено коришћење jавне површине за постављање привремених обjеката-покретних обjекта и апарата, као и Предлог Решења о образовању Организационог одбора културно-туристичке манифестациjе „Врањско културно лето“.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 110 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

16267745
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
943
7259
943
15506191
251091
262168
16267745

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.