Политика

Политика

„Пробудимо Врањску Бању“ слоган је општинског одбора Уједињених региона Србије у овој општини. Дислокација одређених јавних предузећа, топлификација и већи буџет је оно за шта ће се залагати њихови одборници, који су данас представљени.

Последњи пут измењено петак, 06 април 2012 14:53

Градска изборна комисија прогласила је још три изборне листе за избор одборника у Скупштини градске општине Врањска Бања. Под редним број 5, 6 и 7 налазе се листе ''Покренимо Врањску Бању, Томислав Николић, СНС'', ''ДСС – Војислав Коштуница'' и СПС – Ивица Дачић''. Наша камера забележила је предају листе Демократске странке Србије.

Последњи пут измењено петак, 06 април 2012 14:27

Душан Петровић, министар пољопривреде, трговине, шумарства и водопривреде у пратњи челника Демократске странке у Врању обишао је импозантне пластенике породице Томић у Изумну, а потом и фабрику и винарију Нутрико. Производња цвећа је велика прилика и шанса за Србију, а повећање сточарске производње је један од најважнијих циљева пољопривредне политике, рекао је Петровић.

Последњи пут измењено петак, 06 април 2012 14:04

Председница Скупштине Славица Ђукић Дејановић расписала је изборе за председника Републике.

Почело је асфалтирање улице Радисава Јовића у Првој месној заједници у Врању, што се финансира средствима из НИП-а. Тим поводом представници Градског одбора и Омладинске мреже Уједињених региона Србије одржали су конференцију за новинаре.

Последњи пут измењено четвртак, 05 април 2012 14:29

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Локални путни правци проходни према Барелићу, Пољаници и Кривој Феји - Радио Телевизија Врање https://t.co/6rZOkLVJgP via @tripplesworld
Криза власти у Прешеву - Радио Телевизија Врање https://t.co/e1sqDidU0x via @tripplesworld
У току конкурс за проjекте из области културе - Радио Телевизија Врање https://t.co/wfpGhga3HN via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter