Политика

Политика

Група грађана Двери у Врању издала је саопштење за јавност у коме позива грађане да 6. маја, гласањем за овај покрет зауставе, како кажу, даљу распродају националних ресурса и задуживање својих праунука.

Последњи пут измењено понедељак, 30 април 2012 22:59

Знамо се и одлучујемо заједно. Зато кренимо сигурним кораком за боље сутра и заокружимо број 8. Порука је коалиције Јединствена Србија - Социјалдемократска партија Србије у Врањској Бањи.

Последњи пут измењено понедељак, 30 април 2012 15:47

Демократска странка Србије има у плану уколико победи на локалним изборима да ради на чишћењу и уређењу корита Собинске реке.

Последњи пут измењено понедељак, 30 април 2012 14:26

“Грађани Србије, налазе се на крају најподлије и најпрљавије кампање усмерене против коалиције око Српске напредне странке и Томислава Николића”, речи су Драгана Николића првог на листи Покренимо Врање - Томислав Николић.

Последњи пут измењено понедељак, 30 април 2012 15:12

У програмима Демократске странке Србије градска општина Врањска Бања може да буде покретач развоја Врања и овог краја, поручили су грађанима на трибини кандидати за народне посланике.

Последњи пут измењено понедељак, 30 април 2012 15:23

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Само лети, петком и суботом музика до један иза поноћи - Радио Телевизија Врање https://t.co/GosqNsI9Dk via @tripplesworld
Књижевна радионица за средњошколце - Радио Телевизија Врање https://t.co/7YwZ7I3rdh via @tripplesworld
Песник Горан Тадић приредио хуманитарно и вече љубавне поезије у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/iagG6fw7jc via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter