Политика

Политика

У првој месној заједници представљени су кандидати за одборнике са листе „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије, Партија уједињених пензионера Србије, Јединствена Србија и Социјалдемократска партија Србије.

Последњи пут измењено понедељак, 30 април 2012 12:48

Коалиција Покренимо Србију има планове за спољну и унутрашњу политику, за долазак инвестиција и привредни препород и једино та опција може коренито да промени Србију и овај крај, речено је новинарима.

Последњи пут измењено петак, 27 април 2012 14:14

Инфраструктура, водовод, канализација и дивље депоније представљају највећи проблем 5, 6, 7 месне заједнице и села Ратаје, истакли су кандидати за одборнике Демократске странке Србије у Врању.

Последњи пут измењено петак, 27 април 2012 14:06

Група грађана "Двери" на предстојећим локалним изборима у Врању учествоваће са листом – За живот Врања са 22 кандидата за одборнике. У центар свог програма "Двери" су ставиле породицу и њене вредности, речено је на конференцији за медије.

Последњи пут измењено петак, 27 април 2012 13:53

Данас је заседао градски парламент.На дневном реду су биле две веома значајне тачке које су захтевале хитност у доношењу и које су, макар на кратко, на једном месту окупиле различите политичке опције преокупиране ових дана предизборном кампањом.

Последњи пут измењено петак, 27 април 2012 16:09

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Глумица Жетица Дејановић премијером обележава две деценије рада - Радио Телевизија Врање https://t.co/QCSdAbtpwa via @tripplesworld
Рано поврће-папрено - Радио Телевизија Врање https://t.co/Jnko3iEbmD via @tripplesworld
Права мањина унапређују развој друштва - Радио Телевизија Врање https://t.co/1owSCIr1Ts via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter