Политика

Политика

Највиши представници Демократске странке у Врању присуствовали су званичном почетку радова на изградњи моста на Луковској реци у селу Тибужде.

Градоначелник Врања Мирољуб Стојчић и шеф делегације Европске Уније у Србији Венсан Дежер озваничили су почетак радова на изградњи моста на Луковској реци у селу Тибужде. Вредност инвестиције је 79 хиљада евра.

Тим за економију Уједињених региона Србије у Врању је спровео анкету на узорку од 500 суграђана са циљем да испита потребе Врањанаца, саопштено је на конференцији за новинаре.

Последњи пут измењено уторак, 03 април 2012 13:40

Амбасадор делегације Европске уније у Србији Венсан Дежер и градоначелник Врања Мирољуб Стојчић предали су на употребу стамбену зграду са 20 станова за избегла, интерно расељена и социјално угрожена лица. Дежер и Стојчић су посетили Бизнис инкубатор центар Јумко, још један заједнички пројекат Европске уније и града, намењен повратницима из земаља Европске уније и рањивим групама.

Последњи пут измењено понедељак, 02 април 2012 18:46

У оквиру предизборне кампање  демократе у Врању  настављају обилазак  предузећа која се баве кожарском, текстилном и  дрвопрерађивачком  индустријом. Овога пута  реч је о  предузећу ''Стефи комерц'' из Врања, које је 2000.-те године покренуло је сопствену производњу обуће и пласирао нову робну марку ''Дона лајн''.

Последњи пут измењено петак, 30 март 2012 14:26

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Локални путни правци проходни према Барелићу, Пољаници и Кривој Феји - Радио Телевизија Врање https://t.co/6rZOkLVJgP via @tripplesworld
Криза власти у Прешеву - Радио Телевизија Врање https://t.co/e1sqDidU0x via @tripplesworld
У току конкурс за проjекте из области културе - Радио Телевизија Врање https://t.co/wfpGhga3HN via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter