Политика

Политика

Носилац листе „За демократско Врање“ Горан Стефановић и кандидат за градоначелника Игор Андонов обишли су данас предузеће Микромодели у Врању. Упознали су се са производњом, капацитетима као и проблемима са којима се ово приватно предузеће сусреће.

Последњи пут измењено четвртак, 29 март 2012 15:33

Тим за заштиту и унапређење животне средине Уједињених региона Србије Градског одбора Врање, урадио је анализу тренутног стања животне средине нашег града и дао предлог мера за решавање еколошких проблема.

Последњи пут измењено четвртак, 29 март 2012 15:15

Врањски социјалисти потписали су коалициони споразум о заједничком учешћу на предстојећим локалним изборима са Партијом уједињених пензионера, Јединственом Србијом и Социјалдемократском партијом Србије.

Последњи пут измењено среда, 28 март 2012 14:53

Политички неутрална Србија на најбољи начин може да брани своје интересе, тврди лидер ДСС-а. Он наглашава, да проблем Косова, треба замрзнути, с обзиром да тренутно нема доброг и праведног решавања.

 

Последњи пут измењено уторак, 27 март 2012 20:49

Градски одбор Уједињених региона Србије представио је предизборни програм за Врање, под слоганом “Пробудимо живот”. Највећа пажња посвећена је комуналном програму, запошљавању и младима.

Последњи пут измењено уторак, 27 март 2012 14:24

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Година бања - Радио Телевизија Врање https://t.co/XfvQkbSSo8 via @tripplesworld
Пазите се леда и снега са кровова - Радио Телевизија Врање https://t.co/HFXDXgoM8p via @tripplesworld
Ова година у знаку улице Боре Станковића и шеталишта у Бањи - Радио Телевизија Врање https://t.co/OBcrBegRuV via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter