Политика

Политика

Форум младих Социјалдемократске партије Врање, организовао је трибину о проблемима младих у локалној заједници. Целокупна ситуација, како кажу, довела је до тога да је све мањи број младих који су заинтересовани за излазак на изборе.

 

Последњи пут измењено четвртак, 01 март 2012 13:49

Српска напредна странка и Покрет социјалиста у Врању заједно ће изаћи на предстојеће локалне изборе, саопштено је на прес конференцији.

Последњи пут измењено среда, 29 фебруар 2012 13:57

Градски одбор Уједињених региона Србије у Врању саопштио је да је конкурисао у Министарству економије и регионалног развоја за изградњу новог вртића у насељу Рашка, за шта би из НИП- а било издвојено 65 милиона динара а из Градске управе 27 милиона динара.

Последњи пут измењено уторак, 28 фебруар 2012 16:22

У склопу припрема за предстојеће парламентарне и локалне изборе у Врању одржана је затворена за јавност седница Извршног одбора Градског одбора Социјалистичке партије Србије у Врању. Издато је саопштење за јавност.

Последњи пут измењено понедељак, 27 фебруар 2012 16:50

Насиље које спроводи Тачијев режим усмерено је на застрашивање и прогон преосталих Срба са Косова, истакли су чланови Независног синдиката полиције на протесту одржаном симболично у пет до 12 испред полицијске управе Гњилане у Врању. Они су позвали све да им пруже подршку за ослобађање колега и цивила, којима је данас одређен притвор до месец дана.

Последњи пут измењено понедељак, 27 фебруар 2012 15:23

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Отежано изношење смећа у зимским условима - Радио Телевизија Врање https://t.co/qVBpZMrxDR via @tripplesworld
"Досије новинар" - нова књига новинара Војкана Ристића - Радио Телевизија Врање https://t.co/nFYDNWCTNB via @tripplesworld
У сусрет Европској недељи превенције рака грлића материце - Радио Телевизија Врање https://t.co/7cZTbL7dXZ via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter