Политика

Политика

Председница Скупштине Славица Ђукић Дејановић расписала је изборе за председника Републике.

Почело је асфалтирање улице Радисава Јовића у Првој месној заједници у Врању, што се финансира средствима из НИП-а. Тим поводом представници Градског одбора и Омладинске мреже Уједињених региона Србије одржали су конференцију за новинаре.

Последњи пут измењено четвртак, 05 април 2012 14:29

Кандидати за посланике у републичком парламенту на предстојећим изборима Демократске странке Србије у Врању одржали су конференцију за новинаре испред средње Медицинске школе.

Последњи пут измењено четвртак, 05 април 2012 13:44

Прве топлије пролећне дане омладина Демократске странке у Врању заједно са Странком “Зелени” и Клубом спортских риболоваца “Риболовачка прича”, искористили су за обнављање садница поред шеталишта на обали Александровачког језера са северо-западне стране. Овим је настављен процес ревитализације језера, које већ поприма сјај какав је имало пре неколико деценија.

Последњи пут измењено среда, 04 април 2012 13:53

Председник Србије Борис Тадић донео је одлуку да скрати свој мандат на тој функцији и омогући да се 6. маја у Србији одрже и председнички избори. Он је рекао да ће током сутрашњег дана председници Скупштине упутити писмо о намерама како би се ушло у законске радње које ће обезбедити изборни процес.

Последњи пут измењено среда, 04 април 2012 13:58

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Глумица Жетица Дејановић премијером обележава две деценије рада - Радио Телевизија Врање https://t.co/QCSdAbtpwa via @tripplesworld
Рано поврће-папрено - Радио Телевизија Врање https://t.co/Jnko3iEbmD via @tripplesworld
Права мањина унапређују развој друштва - Радио Телевизија Врање https://t.co/1owSCIr1Ts via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter