Политика

Политика

Изборна комисиjа прогласила jе изборну листу Демократска странка-Борис Тадић, коjу jе поднела Демократска странка за избор одборника у Скупштини градске општине Врањска Бања.

Последњи пут измењено понедељак, 19 март 2012 21:30

На трибини у Врању Демократска странка Србије представила је књигу Николе Врзића '' Викиликс-тајне београдских депеша'' у којој су објављене преписке представника власти у Београду и Вашингтона и неких европских градова.

 

Последњи пут измењено понедељак, 19 март 2012 15:47

Српски покрет обнове на наредним локалним изборима учествоваће у оквиру коалиције ,,За демократско Врање,, са Демократском странком, Либерално демократском партијом, Демохришћанском и Странком "Зелени Србије".

Последњи пут измењено петак, 16 март 2012 15:59

Улагање у развој школског спорта, планови за даље унапређење и промовисање школског и рекреативног спорта биле су теме конференције за новинаре Градског одбора Уједињених региона Србије.

Последњи пут измењено четвртак, 15 март 2012 15:17

Председник Скупштине града Врања др Слободан Стаменковић потписао је Одлуку о расписивању избора за одборнике Скупштине општине Врањска Бања. На предстојећим изборима, житељи ове градске општине бираће 15-оро одборника.

Последњи пут измењено четвртак, 15 март 2012 15:10

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Одлагање трудноће један од феномена 21. века - Радио Телевизија Врање https://t.co/i1J8C3y0Y4 via @tripplesworld
Ухапшено лице са потернице - Радио Телевизија Врање https://t.co/YW3wzrGJeq via @tripplesworld
Састанак Парламента привредника у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/6e8g5vVd2p via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter