Политика

Политика

Општински одбор Демократске странке у Бујановцу донео је данас одлуку да напусти владајућу коалицију са три албанске странке, Г17 и Групом грађана ''Др Стојанча Арсић и др Миодраг Милковић''.

Последњи пут измењено четвртак, 09 фебруар 2012 15:32

Око 1500 људи на територији округа и даље је одсечено од света и неопходно је доставити им храну и лекове. Влади Србије упућен је захтев за додатну помоћ свим општинама, како би се обезбедило гориво за механизацију ангажовану за чишћење путева, речено је на отвореном дану за медије врањских социјалиста.

Последњи пут измењено четвртак, 09 фебруар 2012 15:30

Поводом предлога који су усвојили албански одборници у Бујановцу да се мењају српски називи улица у том граду, министар за људска и мањинска права, државну управу и локалну самоуправу и председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Милан Марковић издао је саопштење.

Последњи пут измењено среда, 08 фебруар 2012 14:49

Председник Републике Борис Тадић посетио је данас Сурдулицу која је међу најугроженијим у Србији у борби са снежним невременом.

Последњи пут измењено среда, 08 фебруар 2012 21:47

Поводом најновијих догађаја у општини Бујановац огласило се и Српско народно веће, саопштењем у коме кажу да ова ситуација није за њих изненађење, али да јесте кулминација деловања албанских сепаратиста.

Последњи пут измењено уторак, 07 фебруар 2012 15:25

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Глумица Жетица Дејановић премијером обележава две деценије рада - Радио Телевизија Врање https://t.co/QCSdAbtpwa via @tripplesworld
Рано поврће-папрено - Радио Телевизија Врање https://t.co/Jnko3iEbmD via @tripplesworld
Права мањина унапређују развој друштва - Радио Телевизија Врање https://t.co/1owSCIr1Ts via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter