A+ A A-

Политика

Албанци са југа Србије организовали су протест у Бујановцу, због како наводе  проблема у образовању, посебно због  недостатка уџбеника на албанском језику.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Дупле функције су и званично укинуте, након што је ова одлука Уставног  суда објављена у Службеном гласнику. Овим се забрањује политичарима да седе на две фотеље.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

И поред чињенице да је за последње три године у реализацији политике Координционог тела учињено више него у свим годинама од престанка оружаних дејстава, неопходно је брже и ефикасније решавање проблема у области образовања. У том смислу оправдани су захтеви албанских представника, рекао је Милан Марковић, председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа, и министар за људска и мањинска права, државну управу и локалну самуправу.

Када је у питању евентуални бојкот пописа, Марковић наглашава да је то потпуно неодговорна иницијатива која ће, ако се реализује, пре свега нарушити интересе и нанети штету албанској заједници. При томе треба имати у виду да је Координационо тело извршило превод свих релевантних докумената везаних за попис и да је у сталној координацији са Заводом за статистику, као и да ће попис бити одржан у свим националним заједницама на исти начин и по истим правилима.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

 

Слободан Узелац,  потпредседник владе Хрватске и Игор Андонов, заменик градоначелника отворили су у Врању јавно царинско складиште фирме Аморосо, која ће бити дистрибутер медицинске обуће др Луиђи холдинга Сплићанка из Сплита. Одавде ће се медицинска обућа израђена по најновијој технологији испоручивати тржишту Србије и суседних земаља. То је добар пример сарадње фирми из Сплита и Врања и путоказ привредној и укупној сарадњи Хрватске и Србије, поручио је Узелац.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Потпредседник владе Хрватске професор др Слободан Узелац у ''Интервјуу тједна'' хрватском гласилу Данас изјавио је да га је растужио поздрав премијерке Јадранке Косор генералима у Хагу на прослави Олује. Уколико та влада у којој седи настави кампању на начин на који ју је започела, не заслужује још један мандат. Како би се у Хрватској реаговало да Борис Тадић или било ко од Срба у Хрватској тако поздрави Караџића или Младића, који нису ни првостепено оптужени, пита Узелац. Без обзира што премијерка Косор жели придобијање јефтиних политичких поена и гласова уочи предстојећих избора такве изјаве носи добре за односе Хрватске и Стбије, па и за саму Хрватску, рекао је у специјалној изјавио за регионалну радио телевизију Врање потпредседник владе Хрватске Узелац.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 69 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

17806975
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
357
6671
34079
17037395
93374
290537
17806975

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.