A+ A A-

Политика

На седници Градског већа данас ће се расправљати, између осталог, о Нацрту Одлуке о jавним некатегорисаним путевима и о праву првенства закупа пољопривредног земљишта у државноj своjини. Биће речи и о Предлог у Одлуке о додели средства за финансирање / суфинансирање проjеката и програма удружењима из области друштвеног и хуманитарног рада за другу половину 2017. године. Пред већницима ће се наћи и Предлог за доношење Одлуке о преносу средстава у текућу буџетску резерву, Предлог Одељења за урбанизам, имовинско - правне послове и комунално стамбене делатности за коришћење jавне површине за постављање привременог обjекта у промотивне сврхе, као и Захтев Канцелариjе за младе за давање сагласности за издавање у закуп пословног простора. Више детаља о овим темама пренећемо након конференциjа за новинаре која је заказана за 13.00 сати.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Почела је 84. седница Градског већа са 20 тачака дневног реда. Чланови Већа разматраће, између осталог, Нацрт Одлуке о усваjању Плана детаљне регулациjе саобраћаjнице између улица Дечанске и Симе Погачаревића, и о промени Статута Града.

Већници ће чути и информациjе о стању jавног реда и мира, безбедности саобраћаjа и стању криминала на подручjу града у 2016. години, Извештаj о реализациjи активности на остваривању мера и посебних програма друштвене бриге за jавно здравље. Биће речи и о Програму контроле и смањења популациjе напуштених паса и мачака, али и Предлогу решења о финансиjскоj помоћи паровима за вантелесну оплодњу.

 

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Ефикасним радом, 17. седница Скупштине града завршена је у року од два сата. На дневном реду било је 15 тачака, а одборници су већином гласова изгласали све предлоге који су се нашли на дневном реду.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градски већници усвојили су нацрте решења о отуђењу неизграђеног грађевинског земљишта, као и одлуке везане за Јавна предузећа „Нови дом“ и „Дирекција“ које је у ликвидацији, и Јавну установу Историјски архив „31. јануар“. Донета је и одлука о висини накнаде за ауто школе ради коришћења Полигона и градских улица. На конференцији за новинаре било је речи и о  систематизацији радних места у градској управи, као и о новчаној помоћи првацима, успешним средњошколцима и студентима.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У току је седница Градског већа на којој се, између осталог, одлучује о вишковима у јавном сектору.  Биће речи и о организациjи и функционисању система заштите и спасавања и цивилне заштите на териториjи града, o плану одбране од поплава, о локалним административним таксама, и о још неколико врло важних тема за функционисање града. Више информација очекујемо после 13 сати када је заказана конференција за медије.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 140 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

14733146
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
666
9948
29221
13940280
124277
346726
14733146

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.