A+ A A-

Политика

Одборници Скупштине града усвојили су на 23. седници извештај о раду Градског већа који је поднео градоначелник Слободан Миленковић и извештај Градске управе који је образложио начелник Душан Аритоновић.

Као најзначајнији део рада Градског већа у прошлој години, градоначелник је  издвојио капиталне инвестиције које ће бити од пресудног значаја за долазак нових инвеститора, док је Аритоновић оценио је да је најбоље резултате у протеклој години исказала Комунална полиција.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Редовна 23. седница Скупштине града Врања јутрос је почела оставком четворо градских већника. Допуном дневног реда оставку су поднели већници, за финансије Иван Станковић (СНС), за област екологије Марина Ђорђевић (ПУПС), за инфраструктуру Чедомир Марковић (ЈС) и пољопривреду Александар Јањић (СНС).

*

Биће речи о радном извештају Градског већа, управе и правобранилаштва. Одборници ће се бавити и извештајима о раду јавних предузећа и установа. Покренуће се и измене Статута града, а биће речи и о максималном броју запослених у систему локалне самоуправе.

Телевизија Врање директно преноси седницу локалног парламента.  

*

Градоначелник је за нове већнике предложио:  Бојана Костића (СНС) за буџет и финансије, магистра Небојшу Младеновића (СНС) за пољопривреду, Жикицу Антанасијевић (СПС), за екологију и заштиту животне средине и Дејана Станојевића (СНС) за комуналну делатност,инфраструктуру и урбанизам.

*

Неопозиву оставку на месту директора ЈП Завод за урбанизам поднео је досадашњи директор Миодраг Протић.

*

Татјана Цветковић, као не страначка личност биће именована за директора ЈП Завод за урбанизам на период од годину дана.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

За сутра у 9 сати заказана је 23. седница Скупштине града Врања. Дневним редом је планирано 37 тачака, а на самој седници ће бити утврђен коначни дневни ред. Биће речи о радном извештају Градског већа, управе и правобранилаштва. Одборници ће се бавити и извештајима о раду јавних предузећа и установа.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

До 13 сати за када је била заказана конференција за новинаре, 108. седница Градског већа није завршена. Без обзира на то, портпарол је информисао новинаре о одлукама које су до тог тренутка донете. Први пут ће ове године град организовати манифестацију ''Борини књижевни дани'', а тек наредне недеље знаће се термин одржавања.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градоначелник Врања сазвао jе за четвртак 108. седницу Градског већа, на коjоj ће бити разматрано 19 тачака. Већници ће се изjаснити о раду JКП ,,Комрад" у прошлоj години, са финансиjским извештаjем пословања, као и свих jавних установа. Биће речи и о предлогу Правилника о начину, мерилима и критериjумима за избор проjеката из области екологиjе и заштите животне средине, коjи се финансираjу и суфинансираjу из буџетског Фонда за заштиту и унапређење животне средине. На дневном реду биће и текст jавног огласа ради прикупљања писаних понуда за давање на привремено коришћење jавне површине за постављање привремених обjеката.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 79 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

16267663
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
861
7259
861
15506191
251009
262168
16267663

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.