A+ A A-

Политика

У  току је  седница Градског већа, на којој се разматрају програми пословања свих jавних установа за 2018. годину са финансиjским плановима. Биће речи и о Нацрту Одлуке о минималноj висини износа издваjања на име трошкова инвестиционог, текућег одржавања заjедничких делова стамбене зграде и висине накнаде принудно постављеног професионалног управника, као и о Предлогу Одлуке о давању у закуп пословног простора у jавноj своjини града.

 

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На зидовима зграде Скупштине општине и још неким објектима у Прешеву, на албанском језику  исписане су пароле „Вучићу Нећеш проћи“. По речима представника српске заједнице, графити су исписани у ноћи између недеље и понедељка. Иначе, у Прешеву ће се у недељу 24. децембра одржати ванредни локални избори. Представници Срба пријавили су једну заједничку листу под називом „Александар Вучић – за Србију јединствено“ на којој је коалиција СНС, СПС, ЈС, ПУПС, СРС и Покрет социјалиста.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На данашњој 92 –ој седници Градског већа градски већници су разматрали многа битна питања и донети су важни закључци. Пре свега, усвојен је  Нацрт одлуке о празницима Града и манифестацијама у области културе и туризма од значаја за Град који се шаље Скупштини на усвајање, а било је речи  и о унапређењу родне равноправности до 2020. године.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градски већници на данашњој седници, усвоjили су Нацрт Одлуке о празницима града и манифестациjама у области културе и туризма, као и Нацрт Локалног акционог плана за унапређење родне равноправности до 2020. године. Усвоjен jе и Правилник за доделу награда успешним студентима, и по речима градске већнице Зорице Jовић 30 наjбољих високошколаца добиће по 20.000 динара, а конкурс ће бити ускоро расписан. Од понедељка почиње исплата и по 5.000 динара ђацима првацима.Градски већници донели су Одлуку о оснивању Службе интерне ревизиjе и Службе буџетске инспекциjе. Усвоjена jе и Одлука о закупу jавног простора поводом новогодишњих празника, а цена износи 170 динара по започетом квадратном метру на дневном нивоу. О свим овим одлукама изjашњаваће се и одборници Скупштине града.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У току је 92. седница Градског већа. Чланови Већа разговараће, између осталог, о празницима Града и манифестациjама у области културе и туризма од значаjа за Град , о унапређењу родне равноправности, о условима, критериjумима, начину бодовања и поступку за доделу награда успешним студентима. Биће речи и о оснивању Службе интерне ревизиjе и  буџетске инспекциjе Града.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 158 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

15388283
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
3808
10521
52764
14571600
220695
268752
15388283

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.