Политика

Политика

Градски одбор у Врању броји више од 12 хиљада чланова, а након недавног боравка председника Извршног одбора СНС-а у Врању, Дарка Глишића, број нових чланова је повећан за 300. „То што су председнички избори кренули из Врања, довољно говори о поверењу које Градски одбор Српске напредне странке ужива у централи партије“, казао је тада Глишић и поручио свим присталицама да чувају и јачају странку.

„Да јачамо из дана у дан, оснажујемо нашу странку која је на челу са председником Александром Вучићем показала да уме да води ову државу да уме од нас, из дана у дан, да први вредније и боље људе са више енергије коју ће употребити да учине живот у срединама у којима су добили поверење грађана, лакшим и бољим. 

Сигуран сам да Врање има ту снагу да у годинама које су испред вас уради пуно тога доброг за све вас и да ћете сви заједно чувати заједништво странке овде и све циљеве које сте испред себе поставили да успете да их реализујете", рекао је Дарко Глишић.

Последњи пут измењено четвртак, 22 новембар 2018 14:57

Нешто више од петнаестак месеци остало је до локалних избора и важно је на време почети припреме. То је укратко оно што је Дарко Глишић, председник Извршног одбора Српске напредне странке поручио у Врању на свечаном отварању просторија у којима ће радити Градски одбор ове партије. Он није искључио ни могућност да до провере воље грађана дође и раније.

Последњи пут измењено уторак, 20 новембар 2018 13:40

Косово није успело да обезбеди две трећине гласова да би постало део једног од најважнијих сигурносних механизма у свету. Захтев Косова за пријем у Интерпол није прошао ни у другом кругу гласања. Против пријема Косова у Интерпол гласала је 51 држава, 68 је било за, а уздржано 16. Ово је велика победа Србије, казао је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић. Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да је одбијање уласка Косова у Интерпол победа мале, пркосне и поносне земље која говори да је Србија оснажила своју позицију, али да због тога не смемо да будемо еуфорични.

Председник извршног одбора Српске напредне странке Дарко Глишића и потпредседник Извршног одбора СНС-а Драган Стевановић, свечано су отворили просторије Градског одбора Српске напредне странке. На паркингу испред зграде у којима је Градски одбор СНС-а, више стотина присталица напредњака дочекали су Глишића и Стевановића. Била је то прилика да се сумирају резултати и да се одреде наредни кораци, рекао је Глишић.

Последњи пут измењено понедељак, 19 новембар 2018 19:19

Зоран Антић, председник Градског одбора Социјалистичке партије Србије у Врању именован је на последњој седници Владе Србије за државног секретара у министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања. Антић је од 22. маја 2017. до 15. јануара 2018. године био саветник првог потпредседника Владе а од 16. јануара ове године до 16. новембра био је на функцији саветника министра у министарству за државну управу и локалну самоуправу. Зоран Антић је други државни секретар са југа Србије,уз Драгана Стевановића Боскета из Српске напредне странке. Пре Антића, у овом министарству био је и недавно преминули социјалиста Негован Станковић.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Локални путни правци проходни према Барелићу, Пољаници и Кривој Феји - Радио Телевизија Врање https://t.co/6rZOkLVJgP via @tripplesworld
Криза власти у Прешеву - Радио Телевизија Врање https://t.co/e1sqDidU0x via @tripplesworld
У току конкурс за проjекте из области културе - Радио Телевизија Врање https://t.co/wfpGhga3HN via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter