A+ A A-

Политика

У среду, 16. маjа биће одржана 24. седница Скупштине града. Одборници ће разматрати, између осталог, Предлог одлука о обезбеђењу паркинг места за реализациjу проjекта изградње станова за припаднике снага безбедности, о изменама Одлуке о утврђивању доприноса за уређивање грађевинског земљишта и закупнине за закуп грађевинског земљишта у jавноj своjини, о подршци за спровођење пољопривредне политике и политике руралног развоjа града.

На дневном реду су и  Информациjе о стању jавног реда и мира, безбедности саобраћаjа и стању криминалитета, Предлог Акционог плана за побољшање положаjа Рома и Ромкиња као и Предлог Решења о именовању Комисиjе за спровођење поступка отуђења или давања у закуп грађевинског земљишта у jавноj своjини. Седницу парламента, са почетком у 09.00 сати, можете пратити у директном преносу на каналу Радио-телевизије Врање.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Данашњу 118. седницу Већа којом је председавао градоначелник Миленковић, обележило је давање сагласности на повећање цена услуга ''Паркинг сервиса'' и неусвајање извештаја Библиотеке.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У току је 118. je седница Градског већа, на којој се разматра девет тачака. Поред осталог, пред већницима ће се наћи Нацрт Одлуке о усвајању Плана детаљне регулације у насељу Горњи Асамбаир 1, као и Нацрт Одлуке о Привредно радној зони Бунушевац 4. Већници ће разматрати и Нацрту Одлуке о остваривању потреба и интереса грађана у области спорта. Биће расправљано и о развоју туризма од 2018. до 2022.година.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Сутра се одржава 118. седница Градског већа, на којој ће бити разматрано девет тачака. Поред осталог, пред већницима ће се наћи Нацрт Одлуке о усвајању Плана детаљне регулације у насељу Горњи Асамбаир 1, као и Нацрт Одлуке о Привредно радној зони Бунушевац 4. Већници ће разматрати и Нацрту Одлуке о остваривању потреба и интереса грађана у области спорта. Биће расправљано и о развоју туризма од  2018. до 2022.година.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

За данас је заказана седница Градског већа на којој ће бити разматрано десет тачака. Већници ће се изjаснити о жалбама на решења Центра за социjални рад и Одељења за инспекциjске послове. Биће разматран и Предлог решења о измени решења о образовању Комисиjе за доделу локациjа за постављање привремених обjеката на териториjи града Врања. Седница је почела у 8 сати и води је градоначелник др Слободан Миленковић.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 156 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

16700246
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
5981
9379
24283
15913893
159041
244547
16700246

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.