A+ A A-

Политика

У петак ће се одржати седница Скупштине града. На дневном реду је преко 40 тачака. Одборници ће, између осталог, разматрати Предлоге одлука о изменама и допунама Одлуке о буџету града Врања за 2017. годину, о локалним комуналним и административним таксама, о одређивању максималног броjа запослених на неодређено време у систему локалне самоуправе града Врања за 2017.годину. На дневном реду је и Предлог одлуке о усваjању измене и допуне Плана детаљне регулациjе привредно радне зоне „Бунушевац 2“, Извештаj о реализациjе активности на остваривању мера и посебних програма друштвене бриге за jавно здравље на нивоу града Врања, а разматраће се и  Одлука о умањењу цене воде и канализационих услуга JП „Водовод“. Разматраће се предлог о промени Статута града, пословника Скупштине града и предлог о постављењу новог заменика секретара Скупштине града. Седница ће почети у 9 сати и можете је пратити у директном преносу на каналу РТВ Врање.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градски већници усвојили су Нацрт Одлуке о измени и допуни одлуке о буџету града за ову годину. Планирани буџет  износио је три милијарде и 42 милиона динара, а ребалансом  ће бити умањен на две милијарде и 963 милиона. Донет је и сет одлука о измени основице пореза на имовину у зависности од градске зоне. Низ усвојених одлука односи се на отуђење непокретности у својини града, на извештај о раду и годишњи план рада Предшколске установе „Наше дете“, као и образовању организационог одбора за обележавање 140. годишњице ослобођења града од Турака.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Више од 330 милиона издваја се из буџета града за исплату по судским пресудама, за консолидацију пословања градске Апотеке, као и за Јавна предузећа у ликвидацији. То су најважнији разлози за ребаланс буџета, као и даље инвестирање у обилазницу у индустријској зони. Поред тога у градски буџет биће укључена и Спортска хала, по Закону о буџетском систему. Ово је на конференцији за новинаре након седнице Градског већа рекао већник за буџет и финансије Иван Станковић. Једна од одлука усвојених на седници је и одлука надзорног одбора „Водовод-а“ о умањењу цене воде „Јумку“ и „Симпу“ за 20 одсто.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Предлог у виду документа предала је градска организација врањских социјалиста, градској организацији Српске напредне странке. У наредних десетак дана напредњаци треба да одлуче да ли је предлог за њих прихватљив. Ово је сиже данашњег састанка двеју организација, чији су домаћини били потпредседник Извршног одбора СНС Драган Стевановић и потпредседник Главног одбора СПС-а Бранко Ружић.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Почео је састанак СНС и СПС у сали Начелства у Врању.

Састанку присуствују потпредседници Извршних одбора СНС и СПС Драган Стевановић и Бранко Ружић.

Ово је након прошлогодишњих избора други састанак врха странке у Врању.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 134 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

15667955
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
2190
10264
45635
14852125
222043
278324
15667955

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.