A+ A A-

Политика

Редовна 23. седница Скупштине града Врања јутрос је почела оставком четворо градских већника. Оставку су поднели већници, за финасије Иван Станковић (СНС), за област екологије Марина Ђорђевић (ПУПС), за инфраструктуру Чедомир Марковић (ЈС) и пољопривреду Александар Јањић (СНС).

На предлог градоначелника одборници Скупштине града изабрали су нове већнике: Бојана Костића (СНС), дипломираног економисту, за ресор буџет и финансије, Небојшу Младеновића (СНС), дипломираног пољопривредног инжињера за ресор пољопривреда, агроекономиjа и развоj села, Жикицу Антанасијевић (СПС),  такође дипломираног инжењера пољопривреде, за ресор екологиjа и заштита животне средине и Дејана Станојевића (СНС),  дипломираног инжењера саобраћаjа, за ресор комунална делатност, урбанизам и архитектура

Наш репортер доноси прве изјаве нових већника.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На самом почетку седнице локалног парламента, још једна кадровска промена. Неопозиву оставку на месту директора јавног предузећа Завод за урбанизам поднео је досадашњи директор Миодраг Протић. На његово место, као не страначка личност, aли на предлог СПС-а биће именована Татјана Цветковић, дипломирани архитекта, на период од годину дана. Она је од 2004. до 2008. године. већ била на овој позицији.

А ево како су шефови одборничких група оценили све данашње кадровске промене.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Одборници Скупштине града усвојили су на 23. седници извештај о раду Градског већа који је поднео градоначелник Слободан Миленковић и извештај Градске управе који је образложио начелник Душан Аритоновић.

Као најзначајнији део рада Градског већа у прошлој години, градоначелник је  издвојио капиталне инвестиције које ће бити од пресудног значаја за долазак нових инвеститора, док је Аритоновић оценио је да је најбоље резултате у протеклој години исказала Комунална полиција.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Редовна 23. седница Скупштине града Врања јутрос је почела оставком четворо градских већника. Допуном дневног реда оставку су поднели већници, за финансије Иван Станковић (СНС), за област екологије Марина Ђорђевић (ПУПС), за инфраструктуру Чедомир Марковић (ЈС) и пољопривреду Александар Јањић (СНС).

*

Биће речи о радном извештају Градског већа, управе и правобранилаштва. Одборници ће се бавити и извештајима о раду јавних предузећа и установа. Покренуће се и измене Статута града, а биће речи и о максималном броју запослених у систему локалне самоуправе.

Телевизија Врање директно преноси седницу локалног парламента.  

*

Градоначелник је за нове већнике предложио:  Бојана Костића (СНС) за буџет и финансије, магистра Небојшу Младеновића (СНС) за пољопривреду, Жикицу Антанасијевић (СПС), за екологију и заштиту животне средине и Дејана Станојевића (СНС) за комуналну делатност,инфраструктуру и урбанизам.

*

Неопозиву оставку на месту директора ЈП Завод за урбанизам поднео је досадашњи директор Миодраг Протић.

*

Татјана Цветковић, као не страначка личност биће именована за директора ЈП Завод за урбанизам на период од годину дана.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

За сутра у 9 сати заказана је 23. седница Скупштине града Врања. Дневним редом је планирано 37 тачака, а на самој седници ће бити утврђен коначни дневни ред. Биће речи о радном извештају Градског већа, управе и правобранилаштва. Одборници ће се бавити и извештајима о раду јавних предузећа и установа.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 156 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

16700241
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
5976
9379
24278
15913893
159036
244547
16700241

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.