A+ A A-

Политика

Усвојен је завршни рачун буџета града Врања за 2017. годину, након готово двочасовне дискусије на седници Скупштине града која је у току. Приоритет градског руководства биће  интензивно враћање дугова из претходног периода и појачани мониторинг над радом јавних предузећа. Прошла година завршена је са суфицитом од 69 милиона динара у градској каси, рачунајући пренета средства од 200 милиона динара из буџета Републике.

*

Одборници Скупштине града Врања усвојили су одлуку о престанку мандата одборнику СДС-а Горану Митићу. Између две седнице Скупштине, одборник Митић поднео је градоначелнику Врања писану оставку.

*

Врање, град коjи има душу

На 25. заседању Скупштине града усвоjен jе jош jедан значаjан документ. Реч jе о Бренд стратегиjи града Врања за период до 2023. године, о чему jе говорио проф. др Александар Деjановић из Високе школе модерног бизниса у Београду.

Врање jе први град у Србиjи, чиjа Скупштина разматра оваj стратешки документ, коjи смо радили више од годину дана. Она има 10 поглавља, а четири стуба на коjе jе постављена су природне лепоте и богатства, традициjа и култура, људски потенциjал и услови привређивања. Слоган до коjег смо дошли jе „Врање, град коjи има душу“,  нагласио jе Деjановић. 

*

Директан пренос скупштинског заседања можете пратити на каналу Радио-телевизије Врање.

*

Приоритет градског руководства биће враћање дугова из претходног периода и реализација капиталних инвестиција, рекао је председник Скупштине града Дејан Тричковић, након седнице. Усвојени документи о Бренду стратегији града у наредних пет година, као и Просторни план града, биће основа праваца у којима ће се Врање у будућности развијати. Извештај о раду са финансијским извештајем Апотеке Врање, показатељ је постепене косолидације  рада ове установе, чији је основач град, истакао је Тричковић.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Сутра се одржава 25. седница градског парламента. Одборници ће се изjашњавати о 11 тачака дневног реда. Између осталог о Предлогу Одлуке о завршном рачуну буџета града Врања за 2017. годину, Предлогу Бренд статегиjе града Врања до 2023. година и Предлогу Одлуке о усваjању Просторног плана Града Врања. На дневном реду jе и Предлог одлуке о измени Одлуке о jавним признањима града Врања, као и извештаj о раду Апотеке за 2017. годину са финансиjским извештаjем пословања. Седница почиње у 9 сати уз директан пренос на каналу Радио-телевизије Врање.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Недавно је у Новом Саду одржана седница Извршног одбора Главног одбора СНС, на којој је било речи и о раду Градског одбора у Врању. О томе како виде одбор у Врању, као и о деловању опозиције на локалу, на конференцији су говорили председник Градског одбора Славиша Булатовић и градоначелник Слободан Миленковић.

 

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градски одбор Српске напредне странке представио је резултате рада и функционисање локалне власти у протекле две године. Одговорност у раду који су обећали грађанима су и остварили, без обзира на огромне наслеђене проблеме. Алармантно стање финансија у локалној самоуправи, али и у јавним предузећима, кредитна задужења, лоша организација, само су неки од проблема. Одговорним радом, много тога се променило, речено је на конференцији за новинаре.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 1
Последњи пут измењено

Председник Скупштине града Деjан Тричковић сазвао jе за петак 15. jуна 25. седницу градског парламента. Одборници ће се изjашњавати о 11 тачака дневног реда. Између осталог о Предлогу Одлуке о завршном рачуну буџета града Врања за 2017. годину. Предлогу Бренд стратегиjе града Врања до 2023. година и Предлогу Одлуке о усваjању Просторног плана Града Врања. На дневном реду jе и Предлог одлуке о измени Одлуке о jавним признањима града Врања, као и извештаj о раду Апотеке за 2017. годину са финансиjским извештаjем пословања. Седница почиње у 9 сати уз директан пренос на каналу Радио-телевизије Врање.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 85 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

17352410
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
2580
10023
48979
16512223
254807
276634
17352410

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

ТВ ЕМИСИЈЕ

Сазнајте

Пази снима се

Заједно

Разгледница

Радио емисије

И ја сам твој пријатељ

Идентитет Рома

Калдрма на мрежи

Ритам града

 

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.