A+ A A-

Политика

На маратонској седници Градског већа која је трајала  више од пет сати, којом је председавао градоначелник Слободан Миленковић, донето је низ важних одлука. Усвојени су програми пословања свих jавних установа за 2018. годину са финансиjским плановима а усвојенје и  Нацрт  Одлуке о минималноj висини износа издваjања на име трошкова инвестиционог, текућег одржавања заjедничких делова стамбене зграде и висине накнаде принудно постављеног професионалног управника.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У  току је  седница Градског већа, на којој се разматрају програми пословања свих jавних установа за 2018. годину са финансиjским плановима. Биће речи и о Нацрту Одлуке о минималноj висини износа издваjања на име трошкова инвестиционог, текућег одржавања заjедничких делова стамбене зграде и висине накнаде принудно постављеног професионалног управника, као и о Предлогу Одлуке о давању у закуп пословног простора у jавноj своjини града.

 

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На зидовима зграде Скупштине општине и још неким објектима у Прешеву, на албанском језику  исписане су пароле „Вучићу Нећеш проћи“. По речима представника српске заједнице, графити су исписани у ноћи између недеље и понедељка. Иначе, у Прешеву ће се у недељу 24. децембра одржати ванредни локални избори. Представници Срба пријавили су једну заједничку листу под називом „Александар Вучић – за Србију јединствено“ на којој је коалиција СНС, СПС, ЈС, ПУПС, СРС и Покрет социјалиста.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На данашњој 92 –ој седници Градског већа градски већници су разматрали многа битна питања и донети су важни закључци. Пре свега, усвојен је  Нацрт одлуке о празницима Града и манифестацијама у области културе и туризма од значаја за Град који се шаље Скупштини на усвајање, а било је речи  и о унапређењу родне равноправности до 2020. године.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градски већници на данашњој седници, усвоjили су Нацрт Одлуке о празницима града и манифестациjама у области културе и туризма, као и Нацрт Локалног акционог плана за унапређење родне равноправности до 2020. године. Усвоjен jе и Правилник за доделу награда успешним студентима, и по речима градске већнице Зорице Jовић 30 наjбољих високошколаца добиће по 20.000 динара, а конкурс ће бити ускоро расписан. Од понедељка почиње исплата и по 5.000 динара ђацима првацима.Градски већници донели су Одлуку о оснивању Службе интерне ревизиjе и Службе буџетске инспекциjе. Усвоjена jе и Одлука о закупу jавног простора поводом новогодишњих празника, а цена износи 170 динара по започетом квадратном метру на дневном нивоу. О свим овим одлукама изjашњаваће се и одборници Скупштине града.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 76 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

16235819
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
3473
9871
31916
15440489
219165
262168
16235819

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.