A+ A A-

Политика

За сутра је заказана седница Скупштине града. На самом старту разматраће се предлог о новом задуживању града, а одборници ће одлучивати и о усвајању неких планских докумената који ће утицати на даљи развој и изградњу града. На дневном реду је и трошење средстава из буџетског фонда за екологију, нека кадровска решења у надзорним, управним и школским одборима, али и новине у саставу саме Скупштине.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Седница Скупштине града на којој ће одборници одлучивати о Предлогу одлуке о задуживању града за ову годину заказана је за сутра. На седници ће се разматрати планови детаљне регулације блока у насељу Виктора Бубња, на потез уз новопројектовану обилазницу, у насељима Содерце и Рашка и између улица Булевар АВНОЈ-а, Париске комуне и Моша Пијаде. Одлучиваће се и о отуђењу грађевинског земљишта у јавној својини, о коришћењу средстава буџетског фонда за заштиту животне средине за 2018. и о локалном плану за побољшање положаја Рома и Ромкиња. На дневном реду је, између осталог, и ЈП Скијалиште Бесна Кобила али и нека кадровска решења у Надзорним и школским одборима. Седница Скупштина почиње у 9 сати и можете је пратити у директном преносу на РТВ Врање.

 

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Врањски социјалисти су, уочи избора у Београду, организовали скуп подршке својим партијским колегама. Председник Градског одбора СПС  Зоран Антић, казао је да овакав вид подршке није неуобичајен будући на број јужњака који живе у Београду и да се нада добром резултату.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

За данас је заказана седница Већа у Врању. На дневном реду је одлука о додели средстава за финансирање и суфинансирање пројеката из области друштвеног и хуманитарног рада као и правилник о надокнади штете од уједа пса луталица. Усаглашаваће већници и текстове јавног позива за суфинансирање медијских садржаја за телевизију, радио, портал, штампане медије и новинске агенције. Постављање монтажних објеката, односно пословник Комисије за доделу локација, као и одређивање висине средстава за спорт на територији града, такође су тачке којима ће се бавити већници.

 

 

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градски одбор СПС-а у Врању организовао је у суботу скуп подршке социјалистима Београда у очи локалних избора који ће бити одржани 4. марта. Под слоганом „Врање за Београд“ социјалисти Врања су на шеталишту код „Шарене чесме“ делили пропагандни материјал за збирну листу број 3 „Александар Антић за градоначелника Београда“.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 1
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 154 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

16700237
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
5972
9379
24274
15913893
159032
244547
16700237

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.