A+ A A-

Политика

Град Врање, издвојиће у 2018.години 17 милиона динара за суфинансирање медија. Ове године, по моделу рада Министарства информисања, биће расписана два јавна позива, одлучено је на данашњој седници градског већа. Један за суфинансирање телевизијских медијских садржаја, за шта ће бити издвојено 13,5 милиона динара, и један за суфинансирање штампаних медија, радија и портала за шта је предвиђено 3,5 милиона динара. Очекује се да конкурси буду расписани на следећој седници Градског већа.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У току је 101. седница Градског већа, на коjоj ће, према писању градског сајта, бити разматрана 23 питања. Између осталог, већници ће се изjаснити о Нацрту Одлуке о реализациjи буџета jединице локалне самоуправе у делу планираних расхода за услуге социjалне заштите за ову годину, Нацрту Локалног акционог плана за побољшање положаjа Рома и Ромкиња на териториjи града и Градске општине Врањска Бања, Предлогу решења о образовању Комисиjе за доделу локациjа за постављање привремених обjеката на териториjи града Врања, као и о Предлозима Правилника о организациjи и систематизациjи послова у поjединима jавним установама.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

За понедељак 22. јануар, заказана је 101. седница Градског већа у Врању. Већници ће разматрати 23 питања. Нацрт одлуке о реализацији буџета јединице локалне самоуправе у делу планираних расхода за услуге  социјалне заштите за ову годину, је међу првим питањима. Још један Нацрт је на дневном реду, а ради се о Локалном акционом плану за побољшање положаја Рома и Ромкиња на територији града. Предлог решења о образовању Комисије за доделу локација за постављање привремених објеката на територији града, као и Предлог  правилника о организацији и систематизацији послова у појединим јавним установама такође ће се наћи пред већницима.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Славиша Булатовић, председник Градског одбора Српске напредне странке, не жели да коментарише спекулације појединих медија о споразуму који имају са СПС-ом.

''Разговори су у току. Људи из СПС-а су веома коректни. Све иде у складу са споразумом од 28. децембра и како смо се договорили. Са конкретним информацијама изаћи ћемо пре седнице Скупштине, планиране за 25. јануар'', каже Булатовић.

И Зоран Антић, председник врањских социјалиста каже да ''није истина оно што пишу медији. Разговори које водимо са Српском напредном странком су конструктивни и одвијају се по договору. Већ током наредне недеље планирамо конференцију за медије, на којој ћемо изаћи са конкретним информацијама'', изричит је Антић.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На стотој, јубиларној седници Градског већа усвојене су систематизације за нека јавна предузећа и установе у складу са одлуком о максималном броју запослених, донета је одлука о постављању мањих монтажних објеката и признато право паровима на накнаду за вантелесну оплодњу.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 124 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

16695997
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
1732
9379
20034
15913893
154792
244547
16695997

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.