Политика

Политика

На четвртој редовној изборној Скупштини Јединствене Србије за председника је једногласно изабран досадашњи председник Драган Марковић Палма, док је за једног од потпредседника изабран председник врањског одбора ове странке, Дејан Манић Манда. 

Нова је пракса Градског одбора Српске напредне странке, да једном месечно организује састанке са грађанима како би се чули њихови проблеми. Састанци ће се организовати у просторијама месних заједница, а први у низу одржа је у Месној заједници „Оџинка“. Одазив грађана је био добар, а на питања су одговарали руководећи људи Српске напредне странке на локалу.

Последњи пут измењено петак, 05 октобар 2018 14:05

Градски одбор Српске напредне странке  у Врању организовао је састанак са грађанима месних заједница „Оџинка“, „Огледна станица“, „Бунушевац“ и „Шапранце“. Ово је нова пракса коју ће градски одбор ове политичке партије практиковати сваког месеца, рекао је Горан Ђорђевић, генерални секретар ГРО СНС.

Последњи пут измењено четвртак, 04 октобар 2018 22:41

Градски одбор Српске напредне странке, организује састанак, овога пута са житељима Бунушевца, Шапранца, Огледне станице и Оџинке. На састанку ће грађани моћи да поставе питања представницима руководства града и директорима јавних предузећа. Горан Николић, повереник СНС у Врању, објашњава да је то уобичајена пракса Градског одбора Српске напредне странке да прима грађане, слуша и решава њихове проблеме. „Одлучили смо да то сада буде у већем обиму. Желимо да разговарамо са грађанима, да чујемо њихово мишљење и да их подстакнемо да активно учествују у управљању и одлучивању.“ Састанак је заказан за четвртак са почетком у 18 часова у просторијама Месне заједнице „Оџинка“.

За данас је заказана седница Градског већа. На дневном реду је девет тачака. Већници ће између осталог разматрати  Правилник о начину и роковима вршења пописа имовине и обавеза града и Предлог одлуке о утврђивању номиналног износа и броја корисника награда за успешне студенте на територији града Врања у школској 2018/2019.години.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Отежано изношење смећа у зимским условима - Радио Телевизија Врање https://t.co/qVBpZMrxDR via @tripplesworld
"Досије новинар" - нова књига новинара Војкана Ристића - Радио Телевизија Врање https://t.co/nFYDNWCTNB via @tripplesworld
У сусрет Европској недељи превенције рака грлића материце - Радио Телевизија Врање https://t.co/7cZTbL7dXZ via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter