A+ A A-

Политика

Сутра се одржава 25. седница градског парламента. Одборници ће се изjашњавати о 11 тачака дневног реда. Између осталог о Предлогу Одлуке о завршном рачуну буџета града Врања за 2017. годину, Предлогу Бренд статегиjе града Врања до 2023. година и Предлогу Одлуке о усваjању Просторног плана Града Врања. На дневном реду jе и Предлог одлуке о измени Одлуке о jавним признањима града Врања, као и извештаj о раду Апотеке за 2017. годину са финансиjским извештаjем пословања. Седница почиње у 9 сати уз директан пренос на каналу Радио-телевизије Врање.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Недавно је у Новом Саду одржана седница Извршног одбора Главног одбора СНС, на којој је било речи и о раду Градског одбора у Врању. О томе како виде одбор у Врању, као и о деловању опозиције на локалу, на конференцији су говорили председник Градског одбора Славиша Булатовић и градоначелник Слободан Миленковић.

 

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градски одбор Српске напредне странке представио је резултате рада и функционисање локалне власти у протекле две године. Одговорност у раду који су обећали грађанима су и остварили, без обзира на огромне наслеђене проблеме. Алармантно стање финансија у локалној самоуправи, али и у јавним предузећима, кредитна задужења, лоша организација, само су неки од проблема. Одговорним радом, много тога се променило, речено је на конференцији за новинаре.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 1
Последњи пут измењено

Председник Скупштине града Деjан Тричковић сазвао jе за петак 15. jуна 25. седницу градског парламента. Одборници ће се изjашњавати о 11 тачака дневног реда. Између осталог о Предлогу Одлуке о завршном рачуну буџета града Врања за 2017. годину. Предлогу Бренд стратегиjе града Врања до 2023. година и Предлогу Одлуке о усваjању Просторног плана Града Врања. На дневном реду jе и Предлог одлуке о измени Одлуке о jавним признањима града Врања, као и извештаj о раду Апотеке за 2017. годину са финансиjским извештаjем пословања. Седница почиње у 9 сати уз директан пренос на каналу Радио-телевизије Врање.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На данашњој седници Градског већа, биће разматрано шест тачака. Већници ће се изjаснити о Нацрту Одлуке о ослобађању инвеститора од плаћања доприноса за уређење грађевинског земљишта и Нацрту Одлуке о предлогу Влади Србиjе да донесе Одлуку о преносу права jавне своjине на градском грађевинском земљишту из jавне своjине града у jавну своjину Републике Србиjе без накнаде непосредном погодбом.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 132 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

17783699
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
5320
5483
10803
17037395
70098
290537
17783699

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.