A+ A A-

Политика

У току је 73. седница Градског већа у Врању. На дневном реду су предлози одлука о Нацрту одлуке о усвајању плана детаљнe регулације у насељу ''Смоница'' у Врањској Бањи, о покретању поступка отуђења грађевинског земљишта из јавне својине град, о  амортизацији цена изградње водоводне мреже у селима Бресница и Ранутовац, о додели средстава за финансирање и суфинансирање пројеката из области екологије и заштите животне средине за 2017. годину. Градско веће расправљаће и о предлогу Решења о измени Решења о образовању Комисије за процену штете на грађевинским објектима у приватној својини настале као последица елементарне непогоде и већих несрећа и о Правилнику о допуни Правилника о мерилима и критеријумима за доделу новчаних средстава за помоћ деци и омладини са територије града Врања оболелој од малигнитета и других тешких болести.

 

 

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градски одбор Српске напредне странке у Врању издао је саопштење за јавност поводом последњих изјава Игора Андонова, које се односе на мере које предузима локална власт у борби  против корупције.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

За сутра је заказана 73. седница Градског већа у Врању. На дневном реду су предлози одлука о Нацрту одлуке о усвајању плана детаљан регулације у насељу ''Смоница'' у Врањској Бањи, о покретању поступка отуђења грађевинског земљишта из јавне својине град, о амортизацији цена изградње водоводне мреже у селима Бресница и Ранутовац, о додели средстава за финансирање и суфинансирање пројеката из области екологије и заштите животне средине за 2017. годину.

Градско веће расправљаће и о предлогу Решења о измени Решења о образовању Комисије  за процену штете на грађевинским објектима у приватној својини настале као последица елементарне непогоде и већих несрећа и о Правилнику  о допуни Правилника о мерилима и критеријумима за доделу новчаних средстава за помоћ деци и омладини са територије града Врања оболелој од малигнитета и других тешких болести.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На изборима за савете месних заједница на територији града Врања, у градској општини Врање и градској општини Врањска Бања, изашло је око 15% бирача од броја уписаних. Заједничке листе групе грађана у 49 месних заједница под јединственим називом „БРЖЕ, ЈАЧЕ, БОЉЕ“, на којима су се налазили кандидати СНС, СПС, ЈС, ПС, ПУПС, СДПС  и других политичких странака и опција, оствариле су убедљиву победу са 100% подршке изашлих бирача у овим основним јединицама организације грађана у месним самоуправама, каже се у саопштењу Градског одбора СПС Врање.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Обилазак страначких одбора у циљу припрема за све очигледније ванредне парламентарне изборе, циљ је доласка Вјерице Радете, председница Извршног одбора Српске радикалне странке у Врање. Она је чланству и симпатизерима пренела поруку да не одустају од своје партије под притиском локалних моћника.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 134 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

15667963
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
2198
10264
45643
14852125
222051
278324
15667963

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.