A+ A A-

Политика

Градски одбор Социјалистичке партије Србије обележио је, у суботу 16.октобра , 27 година од оснивања. Један је од првих одбора ове партије  на локалном нивоу. Од оснивања 16.октобра 1990.  СПС је непрекидно био на власти све до локалних избора 2016.године. По речима председика Градског одбора Зорана Антића, СПС ће након 16-то месечног опозиционог деловања опет бити део власти. Свечаност је уприличена у сали Омладинског културног центра.

Save

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Одлуке о одређивању максималног броjа запослених на неодређено време у систему локалне самоуправе за 2017. годину, најважнија је тема о којој су данас одлучивали већници.  Град Врање касни са овом одлуком, па ће предлог већника морати што пре пред одборнике Скупштине.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На дневном реду седнице Градског већа која је заказана за сутра, наћи ће се 16 тачака. Између осталог, разматраће се Нацрт Одлуке о усваjању измене и допуне Плана детаљне регулациjе привредно радне зоне ,,Бунушевац 2", затим Нацрт Одлуке о одређивању максималног броjа запослених на неодређено време у систему локалне самоуправе за ову годину. Биће речи и о Нацрту Програма развоjа туризма града и Предлогу Одлуке о именовању Радне групе за израду плана интегритета. 

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На седници Градског већа данас ће се расправљати, између осталог, о Нацрту Одлуке о jавним некатегорисаним путевима и о праву првенства закупа пољопривредног земљишта у државноj своjини. Биће речи и о Предлог у Одлуке о додели средства за финансирање / суфинансирање проjеката и програма удружењима из области друштвеног и хуманитарног рада за другу половину 2017. године. Пред већницима ће се наћи и Предлог за доношење Одлуке о преносу средстава у текућу буџетску резерву, Предлог Одељења за урбанизам, имовинско - правне послове и комунално стамбене делатности за коришћење jавне површине за постављање привременог обjекта у промотивне сврхе, као и Захтев Канцелариjе за младе за давање сагласности за издавање у закуп пословног простора. Више детаља о овим темама пренећемо након конференциjа за новинаре која је заказана за 13.00 сати.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Почела је 84. седница Градског већа са 20 тачака дневног реда. Чланови Већа разматраће, између осталог, Нацрт Одлуке о усваjању Плана детаљне регулациjе саобраћаjнице између улица Дечанске и Симе Погачаревића, и о промени Статута Града.

Већници ће чути и информациjе о стању jавног реда и мира, безбедности саобраћаjа и стању криминала на подручjу града у 2016. години, Извештаj о реализациjи активности на остваривању мера и посебних програма друштвене бриге за jавно здравље. Биће речи и о Програму контроле и смањења популациjе напуштених паса и мачака, али и Предлогу решења о финансиjскоj помоћи паровима за вантелесну оплодњу.

 

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 78 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

16235824
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
3478
9871
31921
15440489
219170
262168
16235824

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.