Политика

Политика

Градоначелник Врања сазвао jе за сутра 148. седницу Градског већа, на коjоj ће бити разматрано преко 20 тачака. Већници ће се изjаснити о програмима рада jавних установа за наредну годину са финансиjским планом пословања, као и Нацрту Одлуке о матичним подручjима на териториjи града. На седници ће бити речи и о Нацртима Одлуке о изради Плана генералне регулациjе зоне 1 и 2 у Врању.

Последњи пут измењено четвртак, 13 децембар 2018 13:49

Градска организација Социјалистичке партије у Врању одржала је Десету конференцију на којој је утврђен предлог за председника СПС-а, изабрани чланови Главног одбора  и дати предлози кандидата за Статутарну комисију и Надзорни одбор. Изабрани су и делегати Конгреса Социјалистичке партије Србије са територије грда Врања.

Последњи пут измењено четвртак, 13 децембар 2018 14:35

У току је Десета  конференција Градске организацији СПС Врање,  коју организује  Градски одбор Социјалистичке партије Србије  у Врању. Конференција се одржава  у великој сали Скупштине града а осим делегата , конференцији  присуствују  и члан председништва СПС-а Никола Шаиновић, секретар Извршног одбора СПС Нови Београд  Ибро Ибрахимовић  и потпредседник Социјалистичке партије Србије.

Последњи пут измењено среда, 12 децембар 2018 18:15

Ивана Вучићевић, уредница телевизије Студио Б, осудила је сраман чин свих оних који њу и новинарку Барбару Животић последњих дана вређају на друштвеним мрежама. Оне су данима мета најприземнијих увреда, претњи и линча.

Последњи пут измењено уторак, 11 децембар 2018 20:09

Председник Србије Александар Вучић најоштрије је данас осудио "дивљачке увреде и претње на рачун директорке Студија Б Иване Вучићевић и новинарке те телевизије Барбаре Животић, али и бруталне нападе на Љиљу Смајловић и Верана Матића".

Вучић је то навео на Твитеру истичући притом да ће држава преузети све неопходне мере да заштити новинаре.

- Најоштрије осуђујем дивљачке увреде и претње на рачун Иване Вучићевић и Барбаре Животић, али и бруталне нападе на Љиљу Смајловић и Верана Матића. Држава Србија предузеће све мере, не само да физички заштити новинаре, већ да сачува и њихово право на професионално достојанство - навео је председник на Твитеру.

Након укључења новинарке Студија Б са протеста "Стоп крвавим кошуљама" у емисију коју је водила директорка и главна и одговорна уредница те телевизије Ивана Вучићевић, покренут је низ сукоба и окршаја, како на друштвеним мрежама, тако и у телевизијским емисијама.

НАЈНОВИЈИ ТВИТОВИ

Само лети, петком и суботом музика до један иза поноћи - Радио Телевизија Врање https://t.co/GosqNsI9Dk via @tripplesworld
Књижевна радионица за средњошколце - Радио Телевизија Врање https://t.co/7YwZ7I3rdh via @tripplesworld
Песник Горан Тадић приредио хуманитарно и вече љубавне поезије у Врању - Радио Телевизија Врање https://t.co/iagG6fw7jc via @tripplesworld
Follow RTV Vranje on Twitter