A+ A A-

Политика

У Врању су председници градских одбора СНС Славиша Булатовић и СПС-а Зоран Антић, потписали коалициони споразум о уласку  СПС-а у локалну власт.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У Врању је потписан коалициони споразум о уласку локалног СПС-а у власт. Заједно смо ишли у председничке изборе и не желимо да се враћамо уназад, рекао је Славиша Булатовић, председник врањских напредњака. До сада смо показали да смо одговорна власт и без СПС-а, а њихово учешће у власти је искључиво због интереса грађана Врања, рекао је Булатовић. Председник врањских социјалиста Зоран Антић захвалио се гласачима који су, према његовим речима показали мудрост на последњим изборима. Иако смо мањински партнер у вршењу власти, одговорност је велика и мораћемо да радимо три пута више него у ранијем периоду, рекао је Антић.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На 20. седници Скупштине одборници ће, између осталог, разматрати Програме пословања са Финансиjским плановима пословања за 2018. годину градских  jавних предузећа и jавних установа, као и Програм подстицаjа за развоj „Слободне зоне Врање“ и Предлог Одлуке о Програму уређивања грађевинског земљишта. На дневном реду ће бити и Предлог програма рада Скупштине града Врања за следећу годину, Предлог одлуке о изменама и допунама Одлуке о организациjи Градске управе, Предлог одлуке о покретању поступка отуђења непокретности из jавне своjине града, Предлог одлуке о минималноj висини износа издваjања на име трошкова инвестиционог текућег одржавања заjедничких делова стамбене зграде и висине накнаде принудно постављеног професионалног управника, Предлог Кодекса понашања службеника и намештеника града Врања, Предлог Акционог плана унапређења базе података пореских обвезника Локалне пореске администрациjе, Предлог стратегиjе Jавног здравља на териториjи града Врања од 2018. до 2025. године, као и Предлог решења о именовању директора Здравствене установе „Апотека“ Врање.

Седница почиње у 9 сати уз директан пренос на каналу Радио телевизије Врање.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Коначна информација са бирачких места у Прешеву гласи да је српска листа "Александар Вучић - За Србију јединствено" прешла цензус са 5,2 одсто освојених гласова.

Највише гласова је освојила Алтернатива за промене Шћиприма Арифија и то 37 одсто. Демократска партија Албанаца - Рагми Мустафа 27 одсто гласова, Партија за демократско деловање -  15 одсто и Група грађана Реформа за промене Демократске партије Албанаца - Сами Саљиху 9,2 одсто.

Испод цензуса су са по 2,2 одсто освојених гласова: Демократска унија долине и Демократска унија Албанаца док је изборна листа Демократска партија добила 1,8 одсто гласова изашлих бирача.

На изборима у Прешеву учествовало је седам листа албанских партија и група грађана и једна листа на којој се окупило шест српских партија.

Како незванично сазнајемо, на два бирачка места у Прешеву избори ће бити поновљени. Међутим, без обзира на излазност и исход поновљеног гласања, позиција српске листе није угрожена.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

На маратонској седници Градског већа која је трајала  више од пет сати, којом је председавао градоначелник Слободан Миленковић, донето је низ важних одлука. Усвојени су програми пословања свих jавних установа за 2018. годину са финансиjским плановима а усвојенје и  Нацрт  Одлуке о минималноj висини износа издваjања на име трошкова инвестиционог, текућег одржавања заjедничких делова стамбене зграде и висине накнаде принудно постављеног професионалног управника.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 159 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

16700248
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
5983
9379
24285
15913893
159043
244547
16700248

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.