A+ A A-

Политика

На 24. седници Скупштине града, најпре је верификован одборнички мандат Срђану Декићу, дипломираном економисти из одборничке групе Заједно за Врање СПС, након што је Ненад Величковић именован на место помоћника градоначелника. Дневни ред је допуњен са 15 тачака на предлог градоначелника и Комисије за мандатно-имунитетска питања. Допуне су се односиле на закључке последње седнице Градског већа и на измене у Комисијама, Надзорним и школским одборима, тако да је пред одборницима било укупно 25 тачака. 

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Градски одбор ПУПС-а у саопштењу за јавност оцењује да је политичка ситуација у гарду стабилна што је основни предуслов да градска власт успешно реализује задатке које је на изборима добила од огромне већине грађана.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

У Врању је у току 24. седница Скупштине града, на којој је најпре верификован одборнички мандат Срђану Декићу, дипломираном економисти из одборничке групе Заједно за Врање СПС, након што је Ненад Величковић именован на место помоћника градоначелника. Извод са предходне седнице је усвојен без примедби, а након тога и дневни ред данашњег заседања. Дневни ред је допуњен са 15 тачака на предлог градоначелника и Комисије за мандатно-имунитетска питања. Допуне се односе на закључке последње седнице Градског већа и на измене у Комисијама, Надзорним и школским одборима, тако да је пред одборницима укупно 25 тачака. 

*

Током дана, на седници парламента, расправљаће се, између осталог и о стању јавног реда и мира, криминалитета и безбедности у саобраћају. Први пут ће одборници одлучивати о програму развоја туризма у наредне четири године, као и о свему што  је везано за спорт. Изјашњаваће се и о додели подстицаја у пољопривреди, након чега би требало да буде расписан конкурс. Програм побољшања положаја Рома и Ромкиња и разматрање предлога одлуке о одређивању места за паркинг код будућих стамбених зграда за снаге безбедности, такође су на дневном реду.Заседање локалног парламента, као и увек, пратите на каналу Радио-телевизије Врање.

*

Одборници су, након бројних дискусија у којима су се могле чути критике на рад предходне власти, али и садашње у области издвајања за пољопривреду донели одлуку о додели подстицајних средстава за ову област.

Информација о стању безбедности саобраћаја, јавног реда и мира и криминалитета такође је изазвала дискусије, нарочито у делу саобраћаја, са освртом на паркирање, обележавање и рад оних који су задужени за уклањање непрописно паркираних аутомобила.

Донета је и одлука о посебном програму намирења повериоца за предузеће у ликвидацији Дирекција за развој и изградњу, као и одлука о обезбеђењу простора за паркинг за будуће стамбене зграде за припаднике безбедносних служби.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Тужни остаци бившег режима,чија се подршка у Врању мери промилима, ничим изазвани, покушавају да доведу у заблуду грађане Врања, тако што јасно и гласно показују мржњу према свему што ради Српска напредна странка и локална власт. Чињеница је да осим мржње против оних којима грађани верују не могу ништа друго да понуде. Осим,  можда да подсете грађане како су они владали. Како су они уништавали фабрике, путеве и болнице, школе. Како су уништавали војску.Како су се обогатили на грбачи народа. Како су уништили све што су дотакли, стоји у саопштењу врањског одбора Српске напредне странке.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Након саопштења за јавност, како кажу у Социјалдемократској партији Србије, такозване уједињене опозиције, огласио се градски одбор ове странке у Врању.

Објављено у Политика
Аутор
Опширније... 0
Последњи пут измењено

Save

Newsletter

Пријављивањем на емаил листу редовно ћете добијати новости са нашег портала

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Курсна листа

Save

Save

Save

Ко је на сајту

Ко је на мрежи: 89 гостију и нема пријављених чланова

Број посета

17797561
Данас
Јуче
Ове недеље
Прошле недеље
Овог месеца
Прошли месец
Укупно
4606
7375
24665
17037395
83960
290537
17797561

Visit the new site http://lbetting.co.uk/ for a ladbrokes review.

Copyright @ 2013 - РТВ ВРАЊЕ. Сва права задржана.